Filter
Afdeling
Categorieën
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Magpul

Bij Barrel and Boar zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige producten voor schietsport- en jacht-enthousiastelingen. Een van de merken waar we trots op zijn om aan te bieden, is Magpul. Magpul is een van de meest opvallende namen in de wapenindustrie en biedt innovatieve wapenaccessoires van de hoogste kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar handguards, polymer rails of andere jacht- en schietsport accessoires, Magpul heeft het allemaal.

Magpul: innovatie in de wapenindustrie

Magpul is opgericht in 1999 en heeft sindsdien de wapenwereld stormenderhand veroverd. Ze begrijpen de behoeften van schutters en jagers en streven ernaar om eenvoudige, betaalbare en intuïtieve oplossingen te bieden. Of je nu een doorgewinterde professional of een enthousiaste beginner bent, Magpul-producten zijn ontworpen om je schietervaring te verbeteren.

Magpul handguards en polymer rails: verbeter je geweer

Een van de opvallende producten van Magpul zijn hun handguards en polymer rails. Deze accessoires zijn ontworpen om de functionaliteit van je geweer te verbeteren. Ze bieden niet alleen een stevige grip, maar stellen je ook in staat om extra accessoires zoals optica, verlichting en andere schietbenodigdheden toe te voegen. Met Magpul handguards en polymer rails kun je je geweer aanpassen aan je exacte specificaties, waardoor je schietervaring naar een hoger niveau wordt getild.

Kies voor Kwaliteit en Innovatie met Magpul (H2)
Magpul streeft voortdurend naar innovatie en kwaliteit in al hun producten. Ze begrijpen het belang van betrouwbaarheid in kritieke situaties, en daarom worden al hun producten vervaardigd volgens strenge normen. Bij Magpul draait het om het bieden van een “onredelijk” voordeel aan hun klanten, of het nu gaat om militairen, schutters of jagers. Wanneer je kiest voor Magpul, kies je voor betrouwbaarheid en prestaties. Voor je schietsport accessoires moet je bij Magpul zijn.