Filter
Afdeling
Categorieën
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Sako

Sako is wereldwijd erkend als een van de meest prestigieuze fabrikanten van geweren en munitie, en ze zijn een trotse dochteronderneming van de Beretta Group. Hun langdurige erfenis, befaamde reputatie en hoogwaardige producten zijn geworteld in de unieke vaardigheden van hun medewerkers en hun trots in wat ze doen.

Een breed assortiment

Bij Barrel and Boar bieden we een breed assortiment Sako-ammo, zodat schutters en jagers de juiste munitie kunnen vinden die aan hun behoeften voldoet. Of je nu op zoek bent naar de krachtige Hammerhead, de veelzijdige Powerhead, de precieze Gamehead, de effectieve Deerhead of de gespecialiseerde Arrowhead, Sako heeft de munitie die je nodig hebt voor een succesvolle jacht- of schietsportervaring.

Kies voor Sako munitie als je verzekerd wilt zijn van hoogwaardige prestaties en betrouwbaarheid bij elk schot. Bij Barrel & Boar zijn we er trots op om de beste producten van Sako aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Ontdek de kracht van Sako munitie voor je volgende avontuur in de wildernis.