Filter
Afdeling
Categorieën
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Savage

Bij Barrel and Boar zijn we er trots op om de geweren van Savage aan te bieden, een merk dat doordrenkt is met Amerikaans vernuft en een onwrikbare toewijding aan topprestaties. Savage Arms is geen vreemde in de wereld van geweren en kogelgeweren, en hun geschiedenis van innovatie is een waar erfgoed.

Een ervaring gebaseerd op passie

Savage Arms begrijpt de behoeften van echte schutters, jagers en competitieve schutters. Ze begrijpen dat de prestaties van de geweren niet alleen afhangen van theoretische specificaties, maar ook van hoe het wapen zich gedraagt in de echte wereld. Als schutters, jagers en competitieve atleten, weten ze zelf dat een vuurwapen moet presteren in de meest veeleisende situaties.

Door de jaren heen hebben ze samengewerkt met de beste competitieve schutters, hebben ze verhalen gedeeld rond kampvuren met jagers en gidsen, en hebben ze notities uitgewisseld met wapenschrijvers. Deze samenwerking en hands-on ervaring hebben geleid tot de ontwikkeling van kenmerken en processen die ongekend zijn in de wapenindustrie.

Een revolutie in geweermaken

Het resultaat van hun toewijding en passie is duidelijk: moderne geweren zonder opsmuk, maar met ongeëvenaarde prestaties. Savage-geweren zijn ontworpen met een doel, en dat doel is maximale prestaties. Ze komen direct uit de doos met speciale kenmerken die je nergens anders zult vinden.

Of je nu een recreatieve schutter bent, een competitieve schutter, een jager of op zoek bent naar zelfverdediging, Savage-geweren zijn ontworpen om je een voorsprong te geven. Deze vuurwapens zijn gebouwd om te winnen, en dat voel je zodra je er een in je handen houdt.

Een erfgoed van innovatie

De geschiedenis van Savage Arms begon al in 1894 met Arthur Savage, en hun erfenis van innovatie en topprestaties is sterker dan ooit tevoren. Bij Savage begrijpen ze dat technologie en toewijding de sleutel zijn tot het verbeteren van geweren, en ze zijn vastbesloten om altijd voorop te blijven lopen.

Bij Barrel and Boar zijn we er trots op om de geweren van Savage aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Als je op zoek bent naar een vuurwapen dat gebouwd is om te presteren, zoek dan niet verder dan Savage Arms.