Filter
Afdeling
Categorieën
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Sellier & Bellot

Bij Barrel and Boar zijn we er trots op om de hoogwaardige patronen en munitie van Sellier & Bellot aan te bieden aan schutters en jagers. Sellier & Bellot, een bedrijf met een rijke geschiedenis, staat al sinds 1825 synoniem voor kwaliteit en betrouwbaarheid in ammunitieproductie.

Een eeuwenlange toewijding aan kwaliteit

Sellier & Bellot JSC, gevestigd in de Tsjechische Republiek, is een van de oudste ammunitiebedrijven ter wereld. Het produceert al bijna twee eeuwen lang hoogwaardige munitie en heeft een kwaliteitsmanagementsysteem geïmplementeerd om te zorgen dat aan de hoogste normen wordt voldaan.

Het bedrijf heeft een indrukwekkende staat van dienst en exporteert meer dan 85% van zijn gefabriceerde munitie naar het buitenland. Niet alleen in de jachtwereld is Sellier & Bellot een bekende naam, maar ook binnen de militaire sector heeft het een solide reputatie. De munitie van Sellier & Bellot wordt niet alleen erkend volgens de Tsjechische Defense Standards, maar ook door de NAVO, dankzij de levering van munitie aan militaire organisaties.

Betrouwbare en effectieve munitie voor de jacht

Als u op zoek bent naar betrouwbare en effectieve munitie voor de jacht, dan kunt u erop vertrouwen dat Sellier & Bellot aan uw verwachtingen zal voldoen. Hun jarenlange ervaring in ammunitieproductie en hun inzet voor kwaliteit maken hen de juiste keuze voor jagers die alleen genoegen nemen met het beste.

Een breed assortiment van munitie

Het assortiment van Sellier & Bellot JSC is uitgebreid en biedt een ruime variatie aan verschillende typen, soorten en formaten munitie. Of u nu op zoek bent naar speciale kogels voor de jacht met een groter kaliber of kogels voor een handgeweer, u kunt bij Sellier & Bellot JSC terecht voor alle type patronen die u nodig heeft.

Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en precisie – kies Sellier & Bellot bij Barrel and Boar voor al uw munitiebehoeften. Wij zijn er trots op om dit gerenommeerde merk aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten.