Filter
Afdeling
Categorieën
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Shotkam

De ShotKam is ontworpen om aan je geweer te worden bevestigd en legt opnames vast in verbluffende 4K-video. Wat de ShotKam echt onderscheidt, is zijn ongeëvenaarde scherpte. Het toont nauwkeurig waar je hebt gericht, zelfs tot op het niveau waarop afzonderlijke hagelpellets zichtbaar zijn. Met deze nauwkeurige feedback kun je je schietvaardigheden verbeteren en je doelgerichtheid perfectioneren. De Shotkam is dus uitermate geschikt voor de schietsport.

ShotKam 4: de volgende generatie schiettraining

De ShotKam 4 tilt schiettraining naar een geheel nieuw niveau. Deze krachtige trainingscamera is ontworpen met geavanceerde technologieën om je te helpen je schietvaardigheden te optimaliseren. Met zijn 4K-opnamekwaliteit en ongeëvenaarde precisie is de ShotKam 4 de ultieme tool om je schot te analyseren en te verbeteren.

Bij Barrel and Boar begrijpen we het belang van hoogwaardige trainingsapparatuur, en daarom bieden we de ShotKam en ShotKam 4 aan. Vertrouw op ShotKam om je schietvaardigheden te verbeteren en je schietdoelen te bereiken met ongeëvenaarde precisie. Ontdek vandaag nog de kracht van de ShotKam-familie en neem je schietvaardigheden naar het volgende niveau.