Barrel and Boar
Nieuws Afhalen munitie en bestellingen op afspraak


Afhalen munitie en bestellingen op afspraak

Na twee maanden van gesloten deuren mogen we deze week weer klanten ontvangen voor het afhalen van bestellingen. Ook het afhalen van munitie zal vanaf woensdag 10 februari weer mogelijk zijn. We hanteren hierbij het systeem van ‘click & collect’. Concreet houdt dat het volgende in:

Al vanaf morgen 9 februari kan je via de webshop of per mail een artikel bestellen. Mail of bel ons vervolgens voor een afspraak vanaf 10 februari. Wat je vandaag bestelt kan dus de volgende dag worden opgehaald. Op die manier hebben we voldoende tijd om je bestelling te verwerken en de afspraak in te plannen.

Daarna krijg je van ons een voorstel om je spullen de volgende dag tussen 10 en 17 uur af te komen halen. Aan de deur van Barrel and Boar kun je bij ons afhaalloket je bestelling nadien afrekenen (als dat nog niet via de webshop gebeurd is) en meenemen.

De overheid heeft ons opgelegd de bezoektijden zo kort mogelijk te houden. Mocht je over een bepaald product wat meer uitleg nodig hebben dan kan dit enkel telefonisch of nemen we dit later natuurlijk graag met je op als de winkel weer volledig open mag. Dan maken we er meteen het beste van met koffie en een gebakje.

Patronen en kogels kunnen enkel per mail of telefonisch worden besteld. Als je via deze link naar de webshop gaat dan zie je al een gedeelte van onze munitievoorraad. Maar ons aanbod is nog uitgebreider, vraag daarom naar jouw specifieke munitie want het is goed mogelijk dat ook deze beschikbaar is. Vergeet tot slot ook niet je verlof of jachtakte mee te nemen wanneer je je patronen komt afhalen.

 

Kort samengevat:

  • Vanaf 9 februari kan er besteld worden
  • Vanaf 10 februari is het afhalen van bestellingen mogelijk
  • Bestellingen kunnen de volgende dag worden afgehaald
  • Denk aan je jachtakte of schietverlof voor het afhalen van munitie
  • Zowel contant betalen als pinnen is mogelijk
  • Houd je bezoektijd zo kort mogelijk

 

Onze contactgegevens:

Mail:     info@barrelandboar.nl

Tel.:       +31 (0)416 53 01 41