Barrel and Boar
Nieuws Presentatie jachtreis Namibië door Aru Game LodgesPresentatie jachtreis Namibië door Aru Game Lodges


Sommige dingen moet je niet voor je uit blijven schuiven. Zoals een jachtavontuur in Namibië, een droomreis voor jager én partner. Voorheen onbereikbaar en niet voor ieders portemonnee maar tegenwoordig heel toegankelijk. En zet je eenmaal voet op Afrikaanse bodem dan ben je verkocht voor het leven. Je komt in een andere wereld met planten, bomen en dieren die je alleen van televisie kent. Diezelfde machtige fauna en flora zie je nu gewoon vanuit je zonnige terras!

Op 4 februari komt Aru Game Lodges samen met Edwin Groenenboom van jagen.nl een presentatie geven in onze winkel. Gys en Danene jagen enkel duurzaam en behoren al jaren tot de beste outfitters van jachtreizen in de vrije wildbaan. Danene is sinds 2016 zelfs verkozen tot eerste vrouwelijke president van de professionele jagers in Namibië. Mensen met ervaring die na het schot niets verloren laten gaan van het grootwild. In totaal beheert hun team van professional hunters twee jachtgebieden met een totale oppervlakte van 65.000 hectare. Op elk revier staat een safari lodge waar je baadt in luxe en op je wenken bedient wordt. Neem anders maar eens een kijkje op deze link: arugamelodges.com Het aanwezige wild is zo divers, van impala tot kudu en springbokken, oryx, buffels en alles wat je mag verwachten bij Plains Game.

Interesse om deze informatieve avond bij te wonen? Onze winkel blijft dinsdag 4 februari langer geopend zodat je ook na 18.00 uur nog kunt shoppen bij Barrel and Boar. Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd en om 20.00 uur begint de presentatie die ongeveer drie kwartier in beslag zal nemen.


Aanmeldingen


Aanmelden kan hier: jagen.nl  Dan hebben we een idee over het aantal mensen we mogen verwachten. Tot dan!