Barrel and Boar
Nieuws Open op Koningsdag, wapens op afspraak


Open op Koningsdag, wapens op afspraak

Volgende week dinsdag is Barrel and Boar op Koningsdag geopend. Als je een afspraak inplant kun je dus gewoon terecht in de winkel tijdens de gebruikelijke openingsuren. Vanaf 28 april gaan dan eindelijk de nieuwe versoepelingen van kracht. Want op die dag nemen we afscheid van het huidige systeem ‘Click & Collect’ en zijn spontane bezoeken weer toegestaan.

Hierbij zullen we uiteraard rekening houden met het maximum aantal bezoekers. Gelukkig hebben we aardig wat winkeloppervlakte. We hebben dan ook lang naar dit besluit uitgekeken.

Wapenadvies inplannen

De afgelopen periode heeft ook goede dingen gebracht. Inzichten waar je anders niet meteen aan denkt maar die juist een verbetering zijn gebleken. Zo is de belangrijkste blijver het maken van een afspraak voor advies of aankoop van een wapen. Deze dienst wordt door klanten gewaardeerd omdat ze op het afgesproken uur de winkel binnenkomen met de wetenschap dat ze vrijwel meteen aan de beurt zijn en er ook voldoende tijd voor ze is ingepland.

Voor advies of aanschaf van een wapen vragen we daarom ook na 27 april telefonisch of per mail een tijdslot te reserveren. Met uitzondering van de zaterdagmiddagen waar we vrije inloop aanhouden tussen 13 en 16 uur.

Afspraken inplannen kan telefonisch op +31 (0)416 53 01 41 of per mail: info@barrelandboar.nl

Grote stap richting normaal

Meer dan alleen een winkel is voor ons het sociale aspect en de ongedwongen sfeer altijd belangrijk geweest. Mensen wisten dat ze ook zonder aankoop altijd welkom in de winkel waren. Als ze toch in de buurt waren kwamen ze dan even langs de winkel om gedag te zeggen of een kopje koffie met gebak aan de gastentafel te doen.

In die fase zijn we nu nog niet maar het gaat wel de goede kant op. Elke stap is er een en voor ons is dit een hele grote. We kijken ernaar uit je weer spontaan te mogen ontvangen.

Het team van Barrel & Boar