Barrel and Boar
Nieuws Nieuw: mailadres voor vragen en informatie

 


Nieuw: contactadres voor vragen en informatie

 


Beste klant,

 

Vanwege de toegenomen interesse in onze producten en diensten op het gebied van Jacht, Schietsport en Outdoor hebben onze medewerkers tijdens de openingstijden van de winkel hun handen inmiddels meer dan vol. We hebben gemerkt dat hierdoor het ad hoc kunnen beantwoorden van telefonische vragen momenteel in de knel komt. 

 

Om te zorgen dat onze dienstverlening in de winkel optimaal blijft en ook om te voorkomen dat telefonisch gestelde vragen tussen wal en schip belanden, is het vanaf vandaag niet meer mogelijk om onze verkopers en adviseurs tijdens werktijd telefonisch te spreken.

 

We zijn naarstig op zoek naar een goede structurele oplossing hiervoor, maar doen hierbij voor nu graag een beroep op jou. Heb je een vraag uitstaan die tot op heden onbeantwoord is gebleven, gelieve dan je vraag per e-mail te herhalen naar klantvragen@barrelandboar.nl. Ook voor nieuwe vragen verzoeken wij je om deze niet langer telefonisch, maar voortaan per e-mail aan klantvragen@barrelandboar.nl te stellen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat alle vragen inzichtelijk blijven en ze ook snel en volledig kunnen worden beantwoord. 

 

We hopen op je medewerking en begrip, zien eventuele vragen graag per e-mail tegemoet en heten je daarnaast natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Kaatsheuvel!

 

Team Barrel and Boar

 

PS. Wat de verwelkoming in de winkel betreft, willen wij je er hierbij nog wel even op attenderen dat de winkel vanwege een test-jachttrip vandaag en morgen (vrijdag 26 en zaterdag 27 november) gesloten zal zijn.