Barrel and Boar
Nieuws Oprechte excuses voor 2021


Oprechte excuses voor 2021

Beste medejager en sportschutter,

Voor 2022 wensen wij dat u zoveel mogelijk tijd mag besteden aan de dingen die u graag doet. Voor de meeste klanten van onze winkel betekent dat op jacht gaan, schietsport beoefenen of de natuur ontdekken.

Wij van Barrel and Boar hebben het geluk elke dag met onze passie bezig te zijn. Dat is natuurlijk een voorrecht maar anderzijds zijn we ook werkzaam voor een bedrijf waar veranderingen plaatsvinden. De ene keer kan dat de personeelsbezetting zijn, soms een verandering van structuur maar altijd met de bedoeling om het voor u als klant gemakkelijker te maken. Sneller ook. En beter.

Dat is het afgelopen jaar alleen niet verlopen zoals het hoort. Met name telefonische vragen over producten, herstellingen en terugbelverzoeken werden niet goed opgevolgd. Onszelf verstoppen achter corona of covid gerelateerde maatregelen zou te gemakkelijk zijn maar ook niet eerlijk. We realiseren ons erg goed dat we verzaakt hebben en daar bieden we onze oprechte excuses voor aan.

De grote hoeveelheid vragen die dagelijks bij ons binnenkwamen konden we al snel niet meer bolwerken. Het beantwoorden ervan vraagt meer dan een voltijdse functie. Hierop waren wij niet voorbereid, maar sinds november vorig jaar hebben we daar een oplossing voor gevonden.

Via het nieuwe e-mailadres klantvragen@barrelandboar.nl staat een fulltime collega u voortaan te woord. Zij zorgt ervoor dat uw vraag terechtkomt bij de juiste specialist. Daarnaast zal ze erop toezien dat elke vraag spoedig wordt beantwoord door een medewerker van de winkel. 

Met de invulling van deze extra voltijdse medewerker zullen we u sneller en beter van dienst zijn. Probeer het, het werkt.

Wij hopen u hiermee meer recht te doen en de frustraties uit het verleden weg te nemen.

Ik dank u bij voorbaat voor uw loyaliteit en zie u graag weer in onze winkel verschijnen. Rest mij niets anders dan u een gezond en liefdevol 2022 te wensen met sportief succes en een krachtig Waidmannsheil!

Robert Bijlsma
Eigenaar Barrel and Boar