Barrel and Boar
Nieuws 2021: Naar buiten zonder wiskunde


Snakken naar meer

 

Een 2021 met zo weinig mogelijk rekenen, dat is wat wij je wensen. Een jaar waarbij je niet hoeft te tellen als je met vrienden wil kamperen, naar de schietbaan of op jacht gaat. Gewoon naar buiten zonder wiskunde. En ook al zullen we daar de komende maanden weinig van merken, dat is wel waar we naartoe gaan. Er schijnt licht aan het eind van de virustunnel. Wie weet zelfs een zonnig terras, stel je voor.

Wat Barrel and Boar betreft hebben we de afgelopen weken niet stilgezeten. Naast het turven van de voorraad hebben we de extra vrijgekomen tijd ten volle benut om de winkel eens goed onder handen te nemen. Die blinkt weer als een spiegel en is er net als wij klaar voor om je over twintig dagen hopelijk weer terug te zien.

Om je nog beter van dienst te kunnen zijn zullen we binnenkort een keer beroep op je doen. Want we weten graag waar we staan en waar we ons kunnen verbeteren. Je mening dus, omdat het altijd beter kan en we willen blijven inspelen op jouw behoefte. Daarmee help je niet alleen ons maar ook jezelf want zo blijft Barrel and Boar een winkel die aanbiedt en doet wat jij belangrijk vindt. Wordt vervolgd.

Verder hebben we op het randje van 2020 nog een scoop voor je. We broeden al langer op plannen en minstens een daarvan krijgt binnenkort al gestalte: jachtreizen. Dat klink nu misschien nog als ver-van-mijn-bed maar het is slechts een kwestie van tijd voor we weer een buitenlands avontuur aan kunnen gaan.

De timing pakt zelfs nog gunstig uit voor ons. Waar de hele reissector het voorbije jaar zoekende was hoe om te gaan met een onvoorziene pandemie, kregen wij de tijd om ons voor te bereiden zodat je goed ingedekt en corona-proof een jachtreis boekt. En we hebben wat moois voor je in petto … Ook daarover binnenkort meer.

Voor nu willen we je nogmaals bedanken als klant van de winkel en webshop van Barrel and Boar. Wij kunnen niet wachten om je in Kaatsheuvel weer te mogen ontvangen.

Een sprankelende eindejaarswisseling en een gezond, gelukkig 2021!