Barrel and Boar
Nieuws Vacature Winkelverkoop Parttime


Vacature winkelverkoop parttimeWil jij werken bij een specialist in jacht-, schietsport- en outdoorartikelen? Ben jij iemand die in een ad hoc omgeving de juiste prioriteiten weet te stellen? Houd jij ervan zelf structuur aan te brengen in je werkzaamheden en werk je accuraat? Dan horen wij graag van je!

Barrel and Boar zoekt namelijk een jonge enthousiasteling om ons team te versterken. In de winkel sta je parttime in voor de verkoop van kleding en uitrusting. Dus geen verkoop van wapens en munitie. Daarnaast zorg je dat de winkel opgeruimd en netjes blijft.

Wij bieden je:

  • Een parttime dienstverband (nader te bepalen);
  •           Een functie waarbij je de vrijheid krijgt het werk naar eigen inzicht in te delen;
  • Een fijne werksfeer binnen een enthousiast team, waarbij gewerkt wordt aan het continu verbeteren van de dienstverlening en de samenstelling van het aanbod in de winkel en in de webshop;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Uitzicht op een langdurig dienstverband bij een groeiende organisatie.

Jouw profiel:

  • Je hebt minimaal MBO+ werk- en denkniveau
  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van en affiniteit met de producten en de doelgroep is een pré, maar geen vereiste;


Over Barrel and Boar

Barrel and Boar is een speciaalzaak voor jacht, schietsport en outdoor. Sinds de overname in 2018 is de winkel uitgegroeid tot een van de grootste uit de sector waar we de passie van onze klanten delen. Ons team bestaat inmiddels uit zeven enthousiaste medewerkers waarvan de meesten ook zelf actief zijn als jager, sportschutter of buitenmens.

Onze klantenkring bevindt zich grotendeels in Nederland, maar ook geïnteresseerden uit België en Duitsland weten ons goed te vinden.

We zijn steeds in ontwikkeling en blijven onze activiteiten verder uitbreiden. Zo kunnen klanten – naast de fysieke winkel - ook via de webshop bij Barrel and Boar terecht.

Solliciteren

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet. Mail je sollicitatiebrief met cv voor 30 augustus naar Anita Stuiver, Personeelsfunctionaris, via vacature@barrelandboar.nl.