Barrel and Boar
Nieuws Waidmannsheil: Handleiding voor wildverwerking

 

 

 

  

Waidmannsheil: Complete handleiding voor wildverwerking

 

Dat over het thema jacht nog lang niet alles gezegd en geschreven is bewijst auteur en instructeur wildhygiëne Guido Camps. Sterker nog: met zijn recent uitgebrachte boek ‘Waidmannsheil’ snijdt hij een onderwerp aan dat ongetwijfeld veel mensen aanspreekt maar waar tot heden niemand zich aan durfde wagen. In meer dan 500 pagina’s behandelt Camps namelijk alles wat er gebeurt tussen het schot en de pan. Ofwel: de verwerking van het wild.

Met de feestdagen in zicht komt de lancering van deze wildverwerkingsbijbel precies op tijd. Guido: “Om het helemaal af te maken hebben we extra aandacht besteed aan de presentatie van ‘Waidmannsheil’. Door de omslag, met daarin het logo geperst, krijgt het boek de look and feel van een echt handboek. Verder wordt het verpakt in een fraaie houten kist, perfect om later je jachtpapieren of andere belangrijke zaken in te bewaren” “Als je twee keer een ree of varken eigenhandig hebt geslacht dan heeft dit boek zich terug verdiend,“ besluit hij. “Bovendien krijg je er een RVS wildhanger bij zoals deze in het boek en door de industrie wordt gebruikt. Die is zowel voor klein- als grofwild geschikt en speciaal voor ons gemaakt, want die is normaal niet verkrijgbaar voor particulieren.”

Wil je meer weten over het wildverwerkingsboek Waidmannsheil? Neem dan contact op met Guido Camps via: guidocamps@gmail.com