Barrel and Boar
Nieuws Winkelnieuws: nooit meer wachten


Winkelnieuws: nooit meer wachten

Telkens als we serieus geld uitgeven dan maken we daar een afspraak voor. Wanneer we dieper dan gewoonlijk in onze buidel tasten dan moet dat een weloverwogen keuze zijn. Want voor een bovengemiddelde aankoop maak je nu eenmaal een weloverwogen keuze.

En daar wil je eens goed voor gaan zitten. Om samen met de verkoper alle opties te overlopen, de voor-  en nadelen tegen elkaar afwegen zodat je uiteindelijk een beslissing maakt waar je helemaal achter staat.

Dat doen we voor een huis, auto, een nieuwe badkamer of elke andere bovengemiddelde aankoop. Meestal echter niet voor een nieuw wapen, warmtebeeld of nachtzicht terwijl het ook hier om een serieuze investering gaat, waar je ruim de tijd voor wil nemen. En vooral niet wachten.

Stel je de volgende situatie voor. Na lang wikken en wegen heb je besloten dat het er eindelijk maar eens van moet komen. Je gaat een warmtebeeldkijker kopen en meteen eentje waar je jaren mee verder kunt. Na wat opzoekwerk heb je drie modellen gevonden die in aanmerking komen. Welke het gaat worden is nog niet zeker maar dat een van de drie straks mee naar huis gaat, dat staat vast.

Helemaal warm en kooplustig stap je vervolgens een winkel binnen, waarna je met al je enthousiasme wordt gevraagd om eerst eens even op de wachtstoel te gaan zitten. ‘We komen straks bij je,‘ klinkt het. En zo warm als je eerst was, zo snel koel je weer af. Ook je kooplusttemperatuur daalt richting vriespunt… Als verkoper sta je dan meteen 1-0 achter. Probeer dat nog maar eens goed te maken.

Situaties als deze willen we vermijden. Om je als klant een nog betere service te geven hebben we daarom gezocht naar een oplossing.


Simpel en snel

Hoe fijn zou het zijn om binnen te komen, zonder wachten je benen onder tafel te schuiven om daarna meteen ter zake te komen? Dat is voortaan mogelijk.

Online heb je snel en gemakkelijk een afspraak ingepland zodat je niet meer hoeft te wachten in de winkel van Barrel and Boar. Ben je geïnteresseerd in een nieuw wapen, nachtzicht, een warmtebeeld- of richtkijker?

Ga dan gewoon naar de website, klik binnen het menu op de categorie Afspraak en je bent verzekerd dat op het door jou gekozen tijdstip een specialist voor je klaarstaat.

Dit hoef je natuurlijk niet voor kleding, een mes of andere kleine spullen te doen. En je blijft altijd welkom om ons spontaan te bezoeken, laat dat duidelijk zijn. Maar voor de aanschaf van een geweer, optiek of nachtzichtapparatuur vragen we je in onze online agenda een afspraak vast te leggen. 

De volgende zaken heb je voortaan wachtvrij ingepland:

  • Aankoop geweer
  • Nachtzicht – Warmtebeeld
  • Optiek
  • Customized guns
  • Reparatie geweer

Afspraak gemaakt? Mooi! We willen ons zo goed mogelijk voorbereiden op je komst. Geef daarom in een korte omschrijving mee waar je naar op zoek bent zodat we het nodige voor je klaar kunnen zetten.