Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Bescherming

Tijdens je outdoor activiteiten kunnen veel verschillende voorvallen plaats vinden waar je liever voor beschermd bent. In ons assortiment outdoor bescherming vind je verschillende producten terug die je helpen veilig te zijn in de buitenlucht.

Anti-teken spray

Bescherm jezelf tegen tekenbeten tijdens je outdoor avonturen met een anti-teken spray van Barrel and Boar. Onze hoogwaardige anti-teken sprays zijn speciaal ontwikkeld om teken op afstand te houden en zo het risico op tekenbeten te verminderen. Met krachtige en effectieve formules biedt een anti-teken spray langdurige bescherming, zelfs in gebieden met een hoog risico op teken.

EHBO-kits

Bereid je voor op noodgevallen tijdens je outdoor avonturen met de EHBO-kits van Barrel and Boar. Onze EHBO-kits zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde medische benodigdheden om je te helpen bij kleine verwondingen, blaren en andere veelvoorkomende ongemakken tijdens het buitensporten. Compact en draagbaar, onze EHBO-kits zijn gemakkelijk mee te nemen in je rugzak of reisbagage. Met kwalitatieve materialen en essentiële items, bieden onze EHBO-kits de nodige hulp wanneer dat nodig is.

Dry sacks

Houd je waardevolle spullen veilig en droog tijdens je outdoor avonturen met waterdichte dry sacks van Barrel and Boar. Onze waterdichte dry sacks zijn gemaakt van duurzame materialen en zorgen ervoor dat je persoonlijke bezittingen beschermd blijven tegen water, vocht en vuil. Of je nu gaat jagen, wandelen of kamperen, onze dry sacks zijn essentiële accessoires om je uitrusting droog en georganiseerd te houden. Dry sacks zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je behoeften past.

Ontdek deze producten en meer!

Vertrouw op Barrel and Boar voor al je outdoor beschermingsbehoeften. Bekijk onze collectie en geniet van gemoedsrust tijdens je volgende avontuur in de natuur met onze uitstekende outdoor beschermingsproducten.