STERIPEN Classic 3

Merk: SteriPEN
Sale

Oorspronkelijke prijs was: € 87,50.Huidige prijs is: € 61,25.

Direct te bestellen (1 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

Met de SteriPEN Classic 3 kun je op een zeer gemakkelijke manier water reinigen. De SteriPEN werkt op vier alkaline batterijen, hiermee kun je ongeveer 50 liter water behandelen, met oplaadbare lithiumbaterijen zelfs tot 150 liter. 

Met het verbeterde LED-indicatorpaneel van Classic 3 kun je de behandelingsgrootte en status van batterijen en UV-lamp monitoren. De SteriPEN Classic 3 is slank en ergonomisch met een gemakkelijk te verwijderen lampkapje. Zoals alle SteriPEN UV-waterfilters is de SteriPEN Classic 3 eenvoudig te gebruiken: verwijder de lampafdekking, druk op de activeringsknop, dompel hem onder water en roer. In 48 seconden heb je een halve liter veilig drinkwater of zuiver je een volle liter in 90 seconden.

Het 40 x 40 micron voorfilter past perfect op 1 liter waterflessen met brede opening en verwijdert deeltjes die UV-licht in het water kunnen belemmeren. Het voorfilter is ontworpen om direct op een fles met wijde opening te worden bewaard en de SteriPEN Classic 3 past perfect in het filter. Plaats de Classic 3 in de filteropening, draai de fles ondersteboven en schud zachtjes om het licht door de fles te laten circuleren. Het taps toelopende uiteinde past ook precies in plastic waterflessen. 

Specificaties

Merk SteriPEN