Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Gereedschap

Bij Barrel and Boar begrijpen we het belang van goed gereedschap voor een succesvolle jacht of een ontspannen kampeertrip. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie aan van hoogwaardige gereedschap artikelen, waaronder hakbijlen, handkettingzagen, paracords en vuurmakers.

Hakbijlen en zagen

Onze hakbijlen zijn van de beste kwaliteit en zijn perfect voor het hakken van brandhout of het snijden van takken. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen voor langdurig gebruik. Een handkettingzaag is compact en lichtgewicht, maar toch krachtig genoeg om dikke takken of kleine bomen te zagen.

Paracords, sterke duurzame touwen

Als je op zoek bent naar een handig hulpmiddel om touwen of andere materialen te bevestigen, dan is onze collectie paracords iets voor jou. Paracords zijn sterk, duurzaam en gemakkelijk te gebruiken. Paracords zijn ook ideaal voor het maken van tijdelijke onderkomens of om bagage vast te binden.

Vuurmakers

Als het gaat om vuur maken, hebben we een breed assortiment aan vuurmakers om uit te kiezen. Van traditionele aanstekers tot vuurstaal en tondel, wij hebben alles wat je nodig hebt om snel en gemakkelijk een vuur te maken, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

Gereedschap voor elke jachtgelegenheid

Of je nu gaat jagen, kamperen of gewoon wilt voorbereid zijn op noodsituaties, ons gereedschap is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties. Bestel vandaag nog je favoriete gereedschap artikel bij Barrel and Boar en ervaar het gemak van hoogwaardig gereedschap tijdens je volgende buitenavontuur!