GARMIN Inreach Mini

Merk: Garmin
Sale

Oorspronkelijke prijs was: € 349,95.Huidige prijs is: € 279,95.

Direct te bestellen (4 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De Garmin inReach Mini is jouw verbinding voor het onderhouden van contact buiten het bereik van mobiele netwerken. Dit is een satellietcommunicator op zakformaat voor avonturen waar formaat en gewicht van belang zijn.

Interactieve SOS-waarschuwingen

In een noodgeval kun je een interactief SOS-bericht sturen naar GEOS, een professioneel, wereldwijd hulpcentrum dat 24/7 bereikbaar is (satellietabonnement).

Locatie delen

Houd je locatie bij en deel deze met mensen thuis of in het veld, zodat ze je voortgang kunnen zien of je toestel kunnen pingen voor je GPS-locatie en meer.

Wereldwijd satellietnetwerk

In plaats van te vertrouwen op mobiele dekking, worden nu je berichten, SOS-waarschuwingen en volggegevens verzonden via het wereldwijde Iridium satellietnetwerk (satellietabonnement nodig).

Weerberichtenservice

Ontvang gedetailleerde weerupdates voor inReach Mini of een compatibel toestel. Je kunt weersvoorspellingen opvragen voor je huidige locatie en alle andere waypoints of bestemmingen in je reisplan.

Compact, robuust ontwerp

Laat je niet misleiden door de afmetingen van 5 cm x 10 cm en het gewicht van 100 g. inReach Mini is robuust, duurzaam, schokbestendig (MIL-STD-810F) en waterbestendig tot IPX7.

Levensduur batterij

Het toestel bevat een interne, oplaadbare lithiumbatterij voor maximaal 50 uur gebruik in een standaard trackingmodus met verzendinterval van 10 minuten en maximaal 20 dagen in de energiebesparende modus.

Eartmate App

Via de app kan inReach Mini synchroniseren met compatibele mobiele toestellen voor toegang tot kaarten en luchtfoto’s. Je kunt ook inReach functies op het gekoppelde toestel gebruiken.

Specificaties

Merk Garmin