Fjällräven Move Met Zak Regular

Zak Regular UN BLue
Zak Regular UN BLue
Zak Regular UN Blue
Zak Regular UN Blue
Zak Regular UN BLue
Zak Regular UN BLue
Zak Regular UN Blue
Zak Regular UN Blue

 274,95

Direct te bestellen
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De Fjällräven Move With Bag is een lichtgewicht, samendrukbare donsslaapzak. Hij is speciaal ontworpen voor gebruikers die de neiging hebben de slaapzak mee te nemen tijdens het bewegen in hun slaap. De slaapzak heeft een comfortabel hoofdgedeelte en extra lange rits met beschermende flap.

Move With Bag is een zeer praktisch en biedt veel warmte biedt in een klein formaat. Tijdens het bewegen in de slaap zal de opening van de capuchon altijd aan de voorkant van het lichaam blijven.

Een gelijke hoeveelheid donsvulling aan de boven- en onderkant van de zak zorgt voor een goede isolatie, ongeacht de slaaphouding van de gebruiker. De zak is gevuld met 700 kubieke inch dons in muurvakken over het bovenlichaam en aan de boven- en onderkant van de zak om warmteverlies te minimaliseren. Om het gewicht laag te houden is het beengedeelte gevuld met 600 kubieke inch dons in doorgestikte kanalen.

De comforttemperatuur (mannen) van +6℃ (vrouwen +10°C) is perfect voor warme zomernachten, trektochten van hut naar hut of lange tochten. Het hoofdgedeelte is zeer warm, en de wijdte kan aan de zijkant worden aangepast met een zichtbaar geel koord. De tweewegrits over de hele lengte vergemakkelijkt de ventilatie, en de slaapzak kan ook langs het voetengedeelte worden geopend om als deken te dienen.

De met dons gevulde flap langs de opening houdt koude tocht tegen, en een band langs de flap voorkomt dat hij in de rits verstrikt raakt.

Specificaties:

  • Gemakkelijk te hanteren ritstrekkers en leren trekkoord
  • De grote voetenruimte biedt voldoende ruimte
  • Oogjes aan de voeten voor handig opbergen
  • Inclusief draagtas en opbergtas
  • Geschikt voor personen met een lengte tot 180 cm
  • Materiaal: 100% polyester, 20D, 100% polyamide, 20D

 

Specificaties

Kleur UN Blue (525)