Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Prijs

Schietsport heren accessoires

Bij Barrel and Boar begrijpen we dat schietsport niet alleen gaat om de juiste uitrusting, maar ook om de juiste accessoires. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van accessoires aan, waaronder petten, handschoenen, riemen, horloges en brillen. Onze accessoires zijn van hoogwaardige merken zoals Blaser, Fjällräven, Garmin en Mechanix Wear, en zijn ontworpen om comfortabel, duurzaam en functioneel te zijn.

Handschoenen voor de schietsport

Handschoenen zijn een essentieel accessoire voor de schietsport en kunnen helpen om de grip op het wapen te verbeteren, de handen te beschermen en het comfort te verhogen. Bij Barrel and Boar bieden we een uitgebreide selectie van schietsport handschoenen aan, waaronder de bekende Mechanix handschoenen. Deze handschoenen zijn ontworpen met het oog op functionaliteit en bieden bescherming en grip bij het hanteren van het wapen. Daarnaast hebben we ook lichtgewicht en ademende handschoenen die perfect zijn voor gebruik bij warm weer.

Andere Schietsport accessoires

Naast handschoenen bieden we ook andere schietsport accessoires aan die handig zijn bij de schietsport. Onze petten zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen de zon en hebben vaak handige functies zoals vochtafvoerende stoffen en verstelbare sluitingen. Onze riemen zijn van hoge kwaliteit. Onze horloges en brillen zijn ontworpen met het oog op functionaliteit en kunnen helpen om de prestaties te verbeteren en de veiligheid te vergroten tijdens de schietsport.