Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Schietsport munitie

Bij Barrel and Boar bieden we verschillende soorten kalibers aan die bedoeld zijn voor de schietsport. In ons uitgebreide schietsport munitie assortiment vind je grote, kleine en hagelmunitie. Daarnaast bieden we onder de overige munitie ook knalpatronen aan.

Groot kaliber munitie

Ontdek het assortiment hoogwaardige groot kaliber munitie bij Barrel and Boar. Onze groot kaliber munitie biedt betrouwbare prestaties en nauwkeurigheid voor diverse schietsport toepassingen. Met zorgvuldig geselecteerde merken en kalibers ben je verzekerd van kwaliteit en consistentie. Kies voor de kracht en precisie van groot kaliber munitie van Barrel and Boar voor een optimale schietervaring.

Klein kaliber munitie

Onze klein kaliber munitie is speciaal ontworpen voor nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en prestaties. Of je nu op zoek bent naar munitie voor sportschieten, plinking of jacht, wij bieden een uitgebreide selectie aan verschillende uitvoeringen van klein kaliber munitie en merken om aan je behoeften te voldoen.

Hagelmunitie

Onze hagelmunitie is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van schutters en jagers. Met verschillende kalibers en shotgroottes kun je de juiste munitie kiezen voor je kleiduifschieten of andere schietsport activiteiten. Of je nu op zoek bent naar loodhagel, staalhagel of andere varianten, wij hebben de juiste hagelmunitie voor elke situatie.

Overige munitie

Onze knalpatronen bieden een betrouwbare en veilige manier om geluidseffecten te creëren voor verschillende toepassingen. Of je nu een signaal wilt afgeven, een trainingsactiviteit wilt uitvoeren of een recreatieve schietsport beoefent, onze knalpatronen leveren consistente en indrukwekkende geluidseffecten. Met verschillende kalibers en soorten knalpatronen, kun je de juiste keuze maken voor jouw specifieke behoeften.