Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Overig

Onder overige munitie voor schietsport vind je knalpatronen terug.
Knalpatronen zijn cartridges die zijn ontworpen om alleen een luide knal te produceren en geen projectiel af te vuren. Knalpatronen worden vaak gebruikt in situaties waarin het gewenst is om een ​​harde, scherpe knal te produceren zonder daadwerkelijk een kogel af te vuren, zoals bij ceremoniële gelegenheden, vuurwerkshows, feesten en in de filmindustrie.

Verschillende knalpatroon uitvoeringen

Knalpatronen werken doordat ze zijn gevuld met een speciale samenstelling van kruit en explosieven die, wanneer ontstoken, een explosie veroorzaken die een luide knal produceert. Knalpatronen worden doorgaans gemaakt van messing of plastic en kunnen worden afgevuurd met behulp van een geweer, pistool of ander vuurwapen. Wij verkopen knalpatronen 9mm, 15mm en 6mm.

Bekijk onze knalpatronen selectie

Investeer in de kwaliteit en betrouwbaarheid van knalpatronen van Barrel and Boar en voeg een indrukwekkend geluidseffect toe aan je evenementen of trainingssessies. Met onze hoogwaardige knalpatronen kun je genieten van een realistisch knalgeluid zonder de risico’s van echte munitie.