Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Munitie boxen

Als ervaren schutter weet je hoe belangrijk het is om je munitie veilig en georganiseerd te bewaren. Daarom bieden wij bij Barrel and Boar een breed assortiment aan munitie boxen van gerenommeerde merken zoals Berry en MTM Case-Card. Of je nu op zoek bent naar een stevige munitie doos voor het opslaan van grote hoeveelheden munitie, of een compacte en dunne munitie box die je gemakkelijk in je achterzak kunt steken, bij Barrel and Boar vind je de perfecte oplossing om je munitie veilig te bewaren.

Duurzame en functionele munitie box

Onze munitie boxen zijn ontworpen met duurzaamheid en functionaliteit in gedachten. Een munitie box is gemaakt van hoogwaardige materialen om de veiligheid en kwaliteit van je munitie te waarborgen. Een munitie box is voorzien van stevige sluitingen en handgrepen voor gemakkelijk transport en gebruik. Daarnaast is een munitie box vaak stapelbaar en waterdicht, zodat je munitie beschermd blijft tegen de elementen en ongewenste toegang.

Verschillende maten en stijlen

Bij Barrel and Boar bieden we een breed scala aan munitie boxen in verschillende maten en stijlen, zodat je de perfecte munitie box kunt kiezen die aan jouw behoeften voldoet. Van grote boxen met meerdere vakken voor het opslaan van verschillende kalibers tot compacte en dunne boxen die gemakkelijk in je broekzak passen. We hebben ook boxen met speciale schuimvulling om je munitie extra te beschermen tegen stoten en trillingen tijdens transport.