Magpul Daka Hard Case R44 Black

Merk: Magpul

 599,95

Direct te bestellen (1 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De Magpul Daka Hard Case R44 Black biedt een sterk, gemakkelijk te gebruiken en betrouwbaar transport- en opslagsysteem. Gecombineerd met de innovatieve DAKA GRID Organizer creëert de DAKA Hard Case een premium opslagoplossing die is geoptimaliseerd voor uw spullen, zowel binnen als buiten. Gestroomlijnd, gemakkelijk te manoeuvreren en vol bruikbare beschermende ruimte, inclusief geavanceerde functies zoals betere grendels, verzonken slotbehuizingen, ergonomische handgrepen en betrouwbare wielen, alles in een pakket dat een betere bescherming biedt voor uw belangrijke spullen.

De R44 is gebouwd om met middellange geweren en uitrusting comfortabel te reizen. In tegenstelling tot traditionele schuiminzetstukken houdt de DAKA GRID geen vocht, vuil of andere verontreinigingen vast. Het is lichter, eindeloos aanpasbaar en aanzienlijk sterker. Het DAKA GRID is gemaakt van individuele eindpanelen van geëxpandeerd polypropyleen (EPP), middenpanelen en DAKA-blokken om de koffer in compartimenten te verdelen. De DAKA-blokken kunnen eenvoudig in de GRID-panelen worden gedrukt en kunnen net zo gemakkelijk worden verwijderd en opnieuw worden geïnstalleerd om te voldoen aan de behoeften van wat u ook meeneemt. De R44 bevat 8 drievoudige blokken en 8 dubbele blokken om de indeling aan te passen, en indien nodig zijn er extra blokken beschikbaar.

De afgeronde, dubbelwandige hoeken van de DAKA Hard Case zorgen voor stevigheid en verminderen het vastlopen tijdens transport, terwijl bumperzones worden gecreëerd voor extra schokbestendigheid die ook dienst doen als opbergvakken voor andere benodigde apparatuur. De water- en weerbestendige pakking houdt ook stof en vocht buiten en zorgt voor een zelfnivellerende drukcontrole, waardoor de inhoud wordt beschermd tegen de gevolgen van externe omgevingsfactoren. De spuitgiettechnologie van de Hard Case biedt grotere sterkte en integriteit van de behuizing in vergelijking met andere conventionele koffers, met duurzaamheid en valprestaties die bestand zijn tegen de zwaarste verzend-, reis- en intensief gebruiksomgevingen.

Het ontwerp van de vergrendeling, samen met de grotere stijfheid van de behuizing, maakt de vergrendelingen eenvoudig te gebruiken en ongelooflijk robuust. Elke grendel is voorzien van een grote, eenvoudig te bedienen drukknopontgrendeling die met één hand kan worden geactiveerd. Wanneer erop wordt gedrukt, gaat de grendel open en blijft in de open positie, en kan worden gebruikt als handvat om het deksel te openen. De grendel sluit met een eenvoudige neerwaartse druk, waar dan ook op het grendellichaam, en er is een duidelijk hoorbare “klik” wanneer deze is vastgezet. Het innovatieve vergrendelingsontwerp beschikt ook over een opnieuw ontworpen vergrendelingssysteem. Elke grendel op de DAKA Hard Case bevat één slotdoorvoer en zodra een slot is geïnstalleerd (we raden een slot aan met een beugel van 5/16 inch en een binnenspeling van 1-1,5 inch), kan de grendel niet worden geopend totdat de het slot is verwijderd, waardoor de hele koffer is beveiligd. Bovendien is elke grendel voorzien van een slotbehuizing en een ritssluiting waarmee de gebruiker het slot aan de koffer kan bevestigen, waardoor het slot en de koffer worden beschermd tegen schade als gevolg van schokken. De Hard Case wordt hiervoor geleverd met vier klittenbanden.

Nestbare nokken bieden een positieve interface wanneer DAKA Hard Cases op elkaar worden gestapeld, en twee ingebouwde riemuitsparingen houden de ratelriemen op hun plaats en veilig tijdens gebruik. Er zijn twee grote hoofdhandvatten die gemakkelijk te manipuleren zijn onder belasting, en een derde, geïntegreerde handgreep bij de wielen maakt de koffer gemakkelijker te verplaatsen en zorgt ervoor dat de koffer zelfstandig verticaal kan staan. De handgrepen hebben dwarsdoorsneden die zijn gemodelleerd naar Magpul-pistoolgrepen voor meer comfort en controle, en zijn volledig in het frame van de koffer verzonken. Ze zijn ontworpen om open te blijven zodra ze zijn uitgeschoven en gesloten te blijven als ze niet worden gebruikt. De wielen zijn ontworpen voor soepel rollen en een lange levensduur, met minder geluid, wrijving en binnendringend vuil dankzij de kogellagers, rubberen omhulsel en versterkte polymeernaven.

Deze R44-koffer heeft binnenafmetingen van 112 x 42 x 14 cm en is geschikt voor maximaal twee standaard 16 inch geweren, zware karabijnen en andere soortgelijke vuurwapens.

Specificaties

Merk Magpul