Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Schietsport wapens

Bij Barrel and Boar bieden wij verschillende soorten wapens aan om de schietsport mee te beoefenen. Zo kun je bij ons terecht voor groot kaliber geweren en vuistvuurwapens, klein kaliber geweren, sportbogen en bijpassende schietsport accessoires. De producten in ons assortiment zijn van de beste kwaliteit en worden geproduceerd door ware topmerken, begin vandaag nog met onze uitgebreide schietsport wapencollectie te verkennen.

Geweren groot kaliber

In ons schietsport wapens assortiment vind je onder andere ook groot kaliber geweren. Onder groot kaliber geweren vallen geweren die met kalibers zoals de 9×19 mm, 5,56×45 mm en .308 Win schieten. Met de groot kaliber geweren in ons assortiment kun je nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid verwachten.

Geweren klein kaliber

Onder klein kaliber geweren vallen geweren die met het kaliber .22LR schieten. Onze klein kaliber geweren bieden een uitstekende combinatie van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak, waardoor ze perfect zijn voor zowel beginnende schutters als ervaren professionals.

Vuistvuurwapens groot kaliber

De groot kaliber vuistvuurwapens in ons assortiment 9×19 mm of .45 ACP kaliber. Met onze groot kaliber vuistvuurwapens ben je verzekerd van een uitstekende precisie en prestaties. Of je nu een ervaren schutter bent of net begint, onze vuistvuurwapens bieden de betrouwbaarheid en stabiliteit die je nodig hebt om succesvol te schieten.

Sportbogen

Naast dat je in de schietsport gebruik kan maken van vuurwapens, kun je ook de schietsport beoefenen met sportbogen. In ons assortiment vind je compoundbogen en kruisbogen terug. De sportbogen in ons assortiment zijn gemaakt van beste materialen wat ze comfortabel en duurzaam maakt.

Onderdelen

Bij Barrel and Boar verkopen we ook verscheidende schietsport onderdelen die je schietsportervaring kunnen verbeteren. Producten die onder dit assortiment vallen zijn: foregrips, pistoolgrepen, handguards, picatinny rails en nog veel meer. De schietsport onderdelen helpen je in het gebruik van je schietsport vuurwapens.