Savage MSR-15 Recon 2.0 .223 Rem

Merk: Savage

 1.945,00

Enkel te bezichtigen en/of te kopen in de winkel van Barrel and Boar, op vertoon van een geldig verlof/jachtakte.

Store onlyEnkel te verkrijgen in de winkel
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

Maak kennis met de Savage MSR-15 Recon 2.0, een met precisie vervaardigd meesterwerk dat je schietervaring opnieuw definieert. Gebouwd met ongeëvenaard vakmanschap en geavanceerde technologie, is dit semi-automatische geweer ontworpen voor uitzonderlijke nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en veelzijdigheid.

Ongeëvenaarde Nauwkeurigheid: De Savage MSR-15 Recon 2.0 is gekamerd in .223 Remington, een befaamde patroon bekend om zijn nauwkeurigheid en prestaties. De vrij zwevende, met Melonite QPQ-behandelde roestvrijstalen loop garandeert een consistente, punt-precieze nauwkeurigheid, waardoor het ideaal is voor langeafstandsschieten.

Verbeterde Ergonomie: Ontworpen met de schutter in gedachten, beschikt de MSR-15 Recon 2.0 over een ergonomische Blackhawk® Knoxx® AR-pistoolgreep en een Blackhawk® Knoxx® AXIOM™-kolf voor geweer. Dit zorgt voor een optimale hantering, verminderde terugslag en verbeterde stabiliteit waardoor je algehele schietervaring wordt verbeterd.

Modulair Ontwerp: Het veelzijdige ontwerp van het geweer maakt gemakkelijke aanpassing en personalisatie mogelijk. Met de M-LOK compatibele handbeschermer kun je een breed scala aan accessoires, zoals lampen, lasers, bipods en meer, bevestigen om het geweer aan te passen aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren.

Betrouwbaarheid Telt: Duurzaamheid en betrouwbaarheid staan centraal bij de MSR-15 Recon 2.0. Het gasblok is verstelbaar, zodat je het gassysteem kunt afstemmen op verschillende soorten munitie, waardoor consistente prestaties worden gegarandeerd in elke schietsituatie. Het betrouwbare middellange gassysteem verbetert ook de betrouwbaarheid en vermindert gevoelde terugslag, wat resulteert in soepeler schieten.

Precisie Trekker: De heldere en schone tweefasige trekker breekt gemakkelijk, waardoor een superieure trekkeractie wordt geboden voor verbeterde nauwkeurigheid en betere schotcontrole. De trekker is verstelbaar, zodat je het trekker gewicht kunt aanpassen aan jouw schietstijl.

Klaar voor Optica: De MSR-15 Recon 2.0 wordt geleverd met een Picatinny rail op het bovenste ontvangerdeel, waardoor het klaar is voor jouw favoriete optica, richtkijkers en red dot-sights.

Kwaliteitsconstructie: Savage staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, en de MSR-15 Recon 2.0 is daar geen uitzondering op. Vervaardigd met hoogwaardige materialen en onderworpen aan rigoureuze tests, is dit geweer gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan ​​en uitzonderlijke prestaties te leveren voor de komende jaren.

Specificaties:

  • Kaliber: .223 Remington
  • Looplengte: 16 inch
  • Capaciteit: 30 rounds (uitneembaar magazijn)
  • Gewicht: Ongeveer 7.5 lbs
  • Totale lengte: 32.5 inch (ingeklapt); 36.75 inch (uitgeschoven)
  • Spoed: 1:8 inch
  • Afwerking: Mat Zwart

Specificaties

Kaliber .223 Rem.
Merk Savage