Magpul M-LOK AFG – Angled Fore Grip – BLK

Merk: Magpul

 41,95

Direct te bestellen (2 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

De Magpul M-LOK AFG Angled Fore Grip is het resultaat van onderzoek en verfijningen aan de originele AFG en AFG-2. Door het direct bevestigde M-LOK-montagesysteem met een minimalistische constructie te integreren, konden ze een zeer sterke grip produceren die slechts 1,2 gram weegt, inclusief hardware. De M-LOK AFG is korter dan de AFG-2, terwijl hij een vergelijkbaar grijpoppervlak behoudt.

Hoewel de M-LOK AFG compacter is dan zijn voorgangers, blijft hij rekening houden met natuurlijke lichaamsmechanica om een ​​comfortabele en stabiele gebruikersinterface te bieden die vermoeidheid vermindert en een nauwkeurigere wapencontrole mogelijk maakt. Door de hand van de schutter hoog op de middellijn te plaatsen, in tegenstelling tot conventionele verticale voorgrepen, helpt de M-LOK AFG de terugslag te verminderen en om snellere, nauwkeurigere vervolgschoten mogelijk te maken.

Alle hardware die nodig is voor directe bevestiging aan M-LOK-sleuven op aluminium of polymeer handbeschermers en voorstukken is inbegrepen. Gemaakt in de VS.

Specificaties

Merk Magpul