Tikka

Bij Barrel & Boar zijn we er trots op om Tikka, een naam die synoniem staat voor precisie en prestaties, aan te bieden. Tikka heeft zichzelf bewezen als een leider in de wereld van geweren en jachtuitrusting. Of je nu op zoek bent naar een Tikka T3, magazijnen of andere jacht accessoires, we hebben alles wat je nodig hebt voor een succesvolle jacht.

Tikka T3: Waar Precisie Samenkomt met Prestaties

Tikka T3-geweren zijn gebouwd met een combinatie van traditioneel vakmanschap en geavanceerde technologieën. Dit resulteert in geweren die ongeëvenaarde precisie en prestaties bieden in alle omstandigheden, waar dan ook ter wereld. Of je nu een doorgewinterde jager bent of net begint, Tikka T3-geweren zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van jagers en schutters over de hele wereld.

Bekijk alles van Tikka

Official reseller

Wij zijn een officieel reseller van Tikka

De Tikka Belofte: Precisie, Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Elke Tikka T3 wordt geleverd met de belofte van precisie, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze geweren worden gebouwd met koude hamergesmede lopen voor precisie, geruisloze en vlekkeloze voeding van de grendelactie, scherpe en schone trekkers, en uitstekende bedding van het geweer over de volledige lengte van de ontvanger. Elk Tikka-geweer vertoont sub-1 M.O.A. nauwkeurigheid op 100 meter met 3 schoten voordat het de fabriek verlaat. Het resultaat? Een uitstekende schietmachine waarop je kunt vertrouwen, ongeacht waar je jaagt, ongeacht de omstandigheden waarin je jaagt.

Word Een Tikka Schutter

Als Tikka-schutter hoef je niets te bewijzen aan iemand anders. Je geweer is geen trofee naast de open haard; het is een gereedschap dat is ontworpen voor compromisloze precisie en vlekkeloze functionaliteit. Je kent de krachten van de natuur van binnen en van buiten, en je bent altijd klaar voor het schot, wat er ook voor nodig is, net als je geweer. Dat is wat je een Tikka-schutter maakt.

Over Tikka

Bij Barrel & Boar staan we klaar om je te voorzien van Tikka T3-geweren, magazijnen en andere jacht accessoires van de hoogste kwaliteit. Vertrouw op Tikka voor precisie, duurzaamheid en betrouwbaarheid bij elke jacht.

Bekijk alles van Tikka