Barrel and Boar

Winkel

 

Meer nog dan een winkel willen we je een beleving meegeven. Zodat je meteen op je gemak bent als je bij ons binnenkomt. Vandaar dat we voor de jacht, schietsport en outdoor een eigen sfeer hebben gecreëerd. En voor elk 'biotoop' een specifieke expert. Zo blijft het overzichtelijk voor jou.

Ook voor advies kun je bij ons terecht. Daar zijn we voor. Heb je een trekkingtocht gepland, een bijzondere jachtreis op de agenda staan of begeleiding nodig bij de keuze van een pistool? Elk avontuur begint met het juiste materiaal. Wij denken graag met je mee zodat je slaagt bij al jouw buitenactiviteiten!

Jacht

 

Voor elk jachtavontuur de gepaste uitrusting. Zowel voor de jager, drijver als voorjager. Ben je pas geslaagd voor je jachtexamen? Dan heb je met onze starterskit een complete uitrusting inclusief wapenkluis voor de beginnende jager.

Maar ook een hypermoderne richtkijker met ballistische toren voor de reislustige jager in de Highlands. Natuurlijk is er ook voor jagende dames een mooie collectie kleding en uitrusting. Zelfs voor uw trouwste viervoeter is er een speciale afdeling!

Uitgebreide wapenkamer met hagel- en kogelgeweren. Jachtkleding, laarzen en schoenen voor ieder seizoen. Optiek, warmtebeeldkijkers, munitie, lokmiddelen, jachtrugzakken, wildverwerking, GPS, aanzitzakken, schietstokken, transportkoffers en jachtmessen.

Schietsport

 

Of je nu een liefhebber bent van schieten met de luchtbuks, op kleiduiven of eerder van dynamisch schieten houdt. Misschien droom je er zelfs van om je eigen wapen samen te stellen? Bij Barrel and Boar vind je als sportschutter een totaalaanbod voor je passie.

Pistolen, moderne wapens, kleiduifgeweren en luchtbuksen. Munitie, optiek, wapenonderhoud, reistassen, gehoorbescherming en inschietapparatuur.

Outdoor

 

Vrijetijdswandelaar, hiker of bushcrafter? Dan vind je hier je uitrusting. Van een stevig paar wandelschoenen, over een uitgebreide collectie kampeerspullen tot gespecialiseerde uitrusting om twee weken te survivallen in de wildernis. Als fervente Fjällräven dealer vind je bij ons een ruime collectie van het Zweedse topmerk.

Wandel- en bergschoenen, technische kleding, slaapzakken, trekking rugzakken, handmatten, drinksystemen, GPS toestellen, EHBO kits, branders, wood stoves, kookspullen, vriesdroogmaaltijden en messen.

Openingstijden

 

Maandag: Op afspraak
Dinsdag: 10:00 - 18:00 uur
Woensdag: 10:00 - 18:00 uur
Donderdag: 10:00 - 21:00 uur
Vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Zondag: Gesloten