BARREL and BOAR

Discover your wild side

Meer nog dan een winkel willen we je een beleving meegeven. Zodat je meteen op je gemak bent als je bij ons binnenkomt. Vandaar dat we voor de jacht, schietsport en outdoor een eigen sfeer hebben gecreëerd. En voor elk ‘biotoop’ een specifieke expert. Zo blijft het overzichtelijk voor jou.

Ook voor advies kun je bij ons terecht. Daar zijn we voor. Heb je een trekkingtocht gepland, een bijzondere jachtreis op de agenda staan of begeleiding nodig bij de keuze van een pistool? Elk avontuur begint met het juiste materiaal. Wij denken graag met je mee zodat je slaagt bij al jouw buitenactiviteiten!

Maak een afspraak of stel een vraag!

Heb je vragen over onze producten of wil je graag persoonlijk advies? Bij Barrel and Boar staan we klaar om je te helpen! Maak een afspraak of stel je vraag via onderstaand formulier, en ons team van experts zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. We streven ernaar om jouw jacht- en outdoorervaringen naar een hoger niveau te tillen, en we zijn er trots op dat we je kunnen ondersteunen bij het maken van de beste keuzes voor je uitrusting.

Frankrijkstraat 10
5171 PR Kaatsheuvel
Nederland

  Jachtbenodigdheden voor de moderne jager

  Bij Barrel and Boar begrijpen we de behoeften van de moderne jager. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment jachtbenodigdheden van topkwaliteit. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige geweren, precisie-optica, camouflagekleding, lokmiddelen of andere essentiële jachtuitrusting, wij hebben alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn in het veld. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd van gerenommeerde merken en zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse jager.

  Met onze jachtbenodigdheden kun je vertrouwen op functionaliteit, duurzaamheid en prestaties, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het genieten van de jacht en het creëren van onvergetelijke ervaringen in de natuur.

  Alle jachtbenodigdheden
  Barrel&Boar winkel

  De beste schietsport-
  artikelen voor elk niveau

  Schietsport is een activiteit die verschillende niveaus van ervaring en vaardigheid omvat. Daarom bieden we bij Barrel and Boar een uitgebreid assortiment van schietsportartikelen aan, geschikt voor elk niveau.

  Onze selectie omvat een breed scala aan geweren, pistolen, munitie, richtkijkers, gehoorbescherming, schietkleding en accessoires van gerenommeerde merken. We zorgen ervoor dat elk artikel dat we aanbieden voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat je kunt vertrouwen op de prestaties en betrouwbaarheid ervan.

  Alle schietsportartikelen
  Barrel&Boar schietsport

  Praktische uitrusting voor elke outdoor avonturier

  Avonturen in de buitenlucht vragen om een praktische uitrusting die bestand is tegen de uitdagingen van de natuur. Daarom bieden we bij Barrel and Boar een uitgebreid assortiment aan praktische uitrusting voor elke outdoor avonturier.

  Onze praktische uitrusting is ontworpen met oog voor gebruiksgemak, functionaliteit en duurzaamheid. We werken samen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat je kunt vertrouwen op je uitrusting, zelfs in veeleisende omstandigheden.

  Bij Barrel and Boar streven we ernaar om elke outdoor avonturier te voorzien van de beste en meest praktische uitrusting, zodat je kunt genieten van comfort, gemak en gemoedsrust tijdens je outdoor escapades.

  Alle outdoor producten
  Winkel B&B
  Barrel&Boar winkel

  Winkel

  Wil jij een keer onze winkel bezoeken?
  Bekijk hieronder onze openingstijden!

  Met uitzondering van feestdagen en andere bijzonderheden.

  Maandag 12:00 - 17:00
  Dinsdag 09:00 - 17:00
  Woensdag 09:00 - 17:00
  Donderdag 09:00 - 21:00
  Vrijdag 09:00 - 17:00
  Zaterdag Gesloten
  Zondag Gesloten
  Routeplanner