BARREL & BOAR

Discover your wild side

Meer nog dan een winkel willen we je een beleving meegeven. Zodat je meteen op je gemak bent als je bij ons binnenkomt. Vandaar dat we voor de jacht, schietsport en outdoor een eigen sfeer hebben gecreëerd. En voor elk ‘biotoop’ een specifieke expert. Zo blijft het overzichtelijk voor jou.

Ook voor advies kun je bij ons terecht. Daar zijn we voor. Heb je een trekkingtocht gepland, een bijzondere jachtreis op de agenda staan of begeleiding nodig bij de keuze van een pistool? Elk avontuur begint met het juiste materiaal. Wij denken graag met je mee zodat je slaagt bij al jouw buitenactiviteiten!

Maak een afspraak of stel een vraag!

Heb je vragen over onze producten of wil je graag persoonlijk advies? Bij Barrel & Boar staan we klaar om je te helpen! Maak een afspraak of stel je vraag via onderstaand formulier, en ons team van experts zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. We streven ernaar om jouw jacht- en outdoorervaringen naar een hoger niveau te tillen, en we zijn er trots op dat we je kunnen ondersteunen bij het maken van de beste keuzes voor je uitrusting.

Frankrijkstraat 10
5171 PR Kaatsheuvel
Nederland
klantvragen@barrelandboar.nl
Reactie binnen 24 uur

  Jachtbenodigdheden voor de moderne jager

  Bij Barrel & Boar begrijpen we de behoeften van de moderne jager. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment jachtbenodigdheden van topkwaliteit. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige geweren, precisie-optica, camouflagekleding, lokmiddelen of andere essentiële jachtuitrusting, wij hebben alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn in het veld. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd van gerenommeerde merken en zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van de hedendaagse jager.

  Met onze jachtbenodigdheden kun je vertrouwen op functionaliteit, duurzaamheid en prestaties, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het genieten van de jacht en het creëren van onvergetelijke ervaringen in de natuur.

  Alle jachtbenodigdheden
  Barrel&Boar winkel

  Jachtreizen van Barrel and Boar Outings

  Jachtreizen naar de mooiste Europese revieren

  alt=""

  Over Outings

  Bij Barrel & Boar Outings zijn we gespecialiseerd in het organiseren van unieke jachtreizen voor de avontuurlijke jager. Wij begrijpen de passie en opwinding die gepaard gaan met het jagen in adembenemende natuurlijke omgevingen. Onze jachtreizen bieden een combinatie van uitdagende jachtavonturen en onvergetelijke ervaringen in de wildernis.

  Groepsreizen

  Jagen is een activiteit die vaak in gezelschap wordt beleefd, of het nu met vrienden of gelijkgestemden is. Hoewel we soms alleen of met een gids het veld ingaan, is er weinig dat op kan tegen het delen van verhalen en het samen toosten op de jachtmomenten na afloop.

  Bij Barrel & Boar begrijpen we dat bijna niemand alleen op avontuur gaat in het buitenland. Daarom bieden we groepsreizen aan, zodat individuele reizigers toch kunnen genieten van de unieke en gezellige sfeer van het jagen in gezelschap, terwijl ze nieuwe mensen leren kennen.

  De beste schietsport-
  artikelen voor elk niveau

  Schietsport is een activiteit die verschillende niveaus van ervaring en vaardigheid omvat. Daarom bieden we bij Barrel & Boar een uitgebreid assortiment van schietsportartikelen aan, geschikt voor elk niveau.

  Onze selectie omvat een breed scala aan geweren, pistolen, munitie, richtkijkers, gehoorbescherming, schietkleding en accessoires van gerenommeerde merken. We zorgen ervoor dat elk artikel dat we aanbieden voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, zodat je kunt vertrouwen op de prestaties en betrouwbaarheid ervan.

  Alle schietsportartikelen
  Barrel&Boar schietsport

  Praktische uitrusting voor elke outdoor avonturier

  Avonturen in de buitenlucht vragen om een praktische uitrusting die bestand is tegen de uitdagingen van de natuur. Daarom bieden we bij Barrel & Boar een uitgebreid assortiment aan praktische uitrusting voor elke outdoor avonturier.

  Onze praktische uitrusting is ontworpen met oog voor gebruiksgemak, functionaliteit en duurzaamheid. We werken samen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat je kunt vertrouwen op je uitrusting, zelfs in veeleisende omstandigheden.

  Bij Barrel & Boar streven we ernaar om elke outdoor avonturier te voorzien van de beste en meest praktische uitrusting, zodat je kunt genieten van comfort, gemak en gemoedsrust tijdens je outdoor escapades.

  Alle outdoor producten
  Winkel B&B
  Barrel&Boar winkel

  Winkel

  Wil jij een keer onze winkel bezoeken?
  Bekijk hieronder onze openingstijden!

  Met uitzondering van feestdagen en andere bijzonderheden.

  Maandag Op afspraak
  Dinsdag 10:00 - 18:00
  Woensdag 10:00 - 18:00
  Donderdag 10:00 - 21:00
  Vrijdag 10:00 - 18:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag Gesloten
  Routeplanner