Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Jacht dames kleding veiligheid

Veiligheid is van het grootste belang bij de jacht. Bij Barrel and Boar begrijpen we dat maar al te goed, en daarom bieden wij een assortiment aan dameskleding en -accessoires die de veiligheid van jagers verhogen.

Onze beanies, sjaals en veiligheidsvesten bieden niet alleen warmte en comfort tijdens de jacht, maar zijn ook voorzien van reflecterende details om jouw zichtbaarheid te vergroten en zo de kans op ongelukken te verminderen. Ook onze petten en safety heaters zijn onmisbaar voor de jacht. Onze petten beschermen niet alleen tegen de zon, maar zijn ook voorzien van reflecterende details en een vizier om jouw zicht te verbeteren. Onze safety heaters bieden warmte en comfort tijdens de jacht, en zijn speciaal ontworpen om veilig te gebruiken in de buitenlucht.

Bij Barrel and Boar vind je alles wat je nodig hebt voor een veilige jacht. Onze (online) jachtwinkel biedt een ruim assortiment aan dameskleding en -accessoires die speciaal zijn ontworpen om de veiligheid van jagers te vergroten. Bekijk ons volledige assortiment en bestel vandaag nog jouw jachtkleding en -accessoires bij Barrel and Boar.