Beretta

Bij Barrel & Boar hebben we het voorrecht om het legendarische merk Beretta te presenteren, een icoon in de wereld van jachtwapens met een geschiedenis die teruggaat tot de 16e eeuw. Beretta begon als een kleine wapenwerkplaats in de schilderachtige streek Val Trompia, en het oudste bewaarde contract dateert zelfs uit 1526! Met meer dan 500 jaar ervaring is Beretta een van de oudste nog steeds actieve wapenbedrijven in Europa. De producten van Beretta zijn hierdoor uitermate populair bij de jacht.

Innovatie in Traditioneel Vakmanschap

Wat Beretta echt onderscheidt, is de unieke combinatie van traditie en innovatie. Terwijl het bedrijf trots is op zijn rijke erfgoed, heeft het ook een sterke focus op het omarmen van vooruitgang en modernisering. Dat doen zij allemaal om de producten voor de jacht zo optimaal mogelijk te ontwerpen.

Onze collectie omvat een breed scala aan Browning-geweren, variërend van shotguns tot geweren, die bekend staan om hun precisie, betrouwbaarheid en prestaties. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbaar jachtmes om je uitrusting compleet te maken, of een veiligheidsvest voor extra bescherming tijdens het jagen, je vindt het bij ons.

Bekijk alles van Beretta

Official reseller

Wij zijn een officieel reseller van Beretta

Beretta bij Barrel & Boar

Bij Barrel & Boar begrijpen we de diepgaande betekenis van het Beretta-merk en zijn toewijding aan kwaliteit en prestaties. We zijn er trots op om een scala aan Beretta-producten aan te bieden aan jagers en schutters die dezelfde passie voor traditie en innovatie delen.

Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare vuurwapenpartner voor de jacht of een erfstuk wilt toevoegen aan je collectie, Beretta staat synoniem voor uitzonderlijk vakmanschap en betrouwbaarheid.

Kies voor Beretta en omarm de erfenis van 500 jaar wapen vakmanschap, gecombineerd met de belofte van voortdurende innovatie. Ontdek vandaag nog waarom Beretta een tijdloze keuze is voor gepassioneerde jagers en schutters over de hele wereld.

Bekijk alles van Beretta