Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Jacht optiek

Goed optiek speelt een essentiële rol in de jacht. Het gebruik van de goede optiek producten zorgt ervoor dat je makkelijker kan schieten en beter kan observeren. Onze jacht optiek biedt alles wat je nodig hebt voor een perfect schot. Of je nu op zoek bent naar een verrekijker, richtkijker of een laser afstandsmeter, het jacht assortiment van Barrel and Boar heeft het allemaal. Ontdek onze hoogwaardige optiekproducten en verbeter je jachtvaardigheden.

Wildcamera kopen

Wildcamera’s zijn essentieel om meer te leren over het gedrag van het wild dat je bejaagt. Onze wildcamera’s bieden HD-video en -foto’s, bewegingsdetectie en nachtzichtmogelijkheden. Met de beste wildcamera kun je precies zien welke dieren er in je jachtgebied leven en hun bewegingen en gedrag volgen via de wildcamera live stream.

Ben je op zoek naar een wildcamera met nachtzicht? De wildcamera’s van Minox of ICE Server bieden vele functionaliteiten. Zo ben je ook bij Barrel and Boar op het goede adres als je op zoek bent naar een wildcamera met wifi. Onze deskundige medewerkers staan ​​altijd klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw specifieke jachtsituatie.

Verrekijker kopen

De beste verrekijker kopen? Bij Barrel and Boar hebben we een uitgebreide selectie van verrekijkers die geschikt zijn voor elk budget en elke jachtsituatie. Wij hebben verschillende jacht verrekijkers van meerdere merken, zoals Swarovski, Zeiss en Leica.

Ook voor nacht verrekijkers ben je bij Barrel and Boar aan het juiste adres. Een goede verrekijker kopen voor de jacht hangt af van jouw unieke jachtsituatie. Daarom hebben wij verrekijkers met functies zoals HD-optica voor heldere beelden, waterbestendigheid om je te beschermen tegen regenachtige omstandigheden en een lichtgewicht ontwerp om je uitrusting niet te zwaar te maken.

Laser afstandsmeter en lange afstandsmeters

Als jager wil je er zeker van zijn dat je de prooi van grote afstand kunt zien en nauwkeurig kunt raken. Bij Barrel and Boar begrijpen we dat en daarom bieden wij een selectie van hoogwaardige laser afstandsmeters van topmerken zoals Leica en Walther. Onze laser afstandsmeters zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals verlichte displays, waterdichte behuizingen en een breed gezichtsveld, waardoor je zeker bent van een

betrouwbare en nauwkeurige meting van de afstand. Of je nu op zoek bent naar de beste laser afstandsmeter of een digitale afstandsmeter wij hebben een breed scala aan modellen om uit te kiezen die perfect zijn voor jouw specifieke behoeften.

Richtkijkers

Een goede richtkijker is cruciaal voor nauwkeurig schieten op afstand. Bij Barrel and Boar bieden we een ruime selectie van richtkijkers, geschikt voor elke jachtsituatie. Wij hebben topmerken zoals Zeiss richtkijkers, Vortex richtkijkers, Swarovski richtkijkers en Steiner richtkijkers. Onze richtkijkers hebben functies zoals instelbare vergroting, verlichte dradenkruizen en een helder gezichtsveld. Een richtkijker kopen en een richtkijker monteren kun je het beste doen op het advies van de jacht experts van Barrel and Boar.

Nachtkijker kopen

Nacht jagen wordt gemakkelijker met onze hoogwaardige nachtzichtkijkers van topmerken zoals Steiner en Pulsar. Onze nachtkijkers hebben verschillende functies die helpen bij het jagen in de nacht, zoals vergroting, infraroodverlichting en digitale opnamecapaciteit. Met een nachtzichtkijker van Barrel and Boar ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit en functionaliteit. Op zoek naar een verrekijker met nachtzicht? Bekijk onze volledige collectie en ontdek de beste nachtkijker voor jouw behoeften.

Warmtebeeldkijkers

Warmtebeeldkijkers zijn een nuttig hulpmiddel bij het jagen in de nacht. Bij Barrel and Boar hebben we een selectie van hoogwaardige warmtebeeld kijkers van topmerken zoals Liemke en Pulsar. Zo koop je bij Barrel and Boar het beste pulsar warmtebeeld. Onze warmtebeeldkijkers hebben functies zoals thermische detectie, digitale zoom en opnamecapaciteit.

Red dot kopen

Red dots zijn een populaire keuze voor jagers die op zoek zijn naar een snelle en nauwkeurige richting. Bij Barrel and Boar bieden we een breed scala aan red dots van topmerken zoals Aimpoint, Holuson en Blaser. Deze red dots zijn ontworpen om snel en eenvoudig te monteren en bieden een helder en duidelijk beeld van je doelwit. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde jager, onze selectie van red dot sights heeft voor elk wat wils.

Montage jachtoptiek en onderdelen geweer

Naast onze uitgebreide collectie jacht optiek bieden we bij Barrel and Boar ook een breed scala aan montages en onderdelen om ervoor te zorgen dat jouw optiek perfect werkt. Onze selectie omvat onder andere richtkijker montages, Steiner gereedschap, Rusna zwenkmontage en nog veel meer. We hebben ook een breed scala aan reserve-onderdelen, zodat je altijd de juiste onderdelen bij de hand hebt wanneer je ze nodig hebt.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe wildcamera, verrekijker, richtkijker, laser afstandsmeter, warmtebeeldkijker, nachtkijker, red dots of onderdelen voor jouw jachtoptiek, Barrel and Boar heeft de producten die je nodig hebt om je jachtuitrusting compleet te maken.