Leica Amplus 6 2.5-15x56i L-4a

Merk: Leica

 1.759,95

Direct te bestellen (1 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

Met de Amplus 6 2.5-15x56i L-4a heb je een top richtkijker van Leica voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. De grote lens van 56 mm zorgt ervoor dat je bijzonder helder zicht hebt in de schemering. Wanneer de avond valt kun je daardoor niet alleen langer blijven kijken maar – nog veel belangrijker – ook duidelijk het wild aanspreken. Vergeleken met een richtkijker met een kleinere lens maakt dit het verschil tussen een kans benutten of laten gaan.

Een tweede voordeel van een grote lens is de breedte van het gezichtsveld. Dat is bij deze 2.5-15x56i L-4a richtkijker bijna 15 meter op een afstand van 100 meter. Naast de reebok zie je dus in hetzelfde beeld ook de omgeving en eventuele dekking zoals struiken, bomen of andere obstakels.

Zoals elk Amplus 6 model heeft ook deze richtkijker een vergrotingsfactor van zes en een verlicht dradenkruis. Het rode puntje is niets minder dan een technisch hoogstandje van Leica, uiterst fijn en traploos in helderheid in te stellen. Zowel voor de bersjacht als vanuit de hoogzit is dit een kijker waarmee je nevel, mist en regen moeiteloos trotseert voor een weidelijke jacht. Dit alles aan een prijs waar je eerder een richtkijker van dit kaliber niet voor kon krijgen.

Bij bestelling krijg je van Leica naast de Amplus 6 2.5-15x56i L-4a ook een batterij, twee lensdoppen en een reinigingsdoekje.

Specificaties

Merk Leica