Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Jacht accessoires

Barrel and Boar biedt een breed scala aan accessoires om je jacht- en schietervaring te verbeteren. Van waterflessen tot schietkussens, munitie doosjes tot patroongordels, we hebben alles wat je nodig hebt om je uitrusting te completeren. Onze accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden geleverd door gerenommeerde merken zoals Garmin, fjällräven, Proloo, Blaser en Sauer.

Handige jachtaccessoires voor een geslaagde jacht- of schietervaring

Onze jachtaccessoires zijn ontworpen om je te helpen tijdens het jagen of schieten. Bijvoorbeeld, onze schietkussens zijn ideaal voor het verminderen van de terugslag en het verbeteren van je precisie. Met onze munitiedoosjes en patroongordels kun je gemakkelijk en veilig je munitie opbergen en meenemen tijdens je jachtavontuur. Onze schietbrillen beschermen je ogen tegen schadelijke Uv-straling en verbeteren je zicht tijdens het schieten. En onze waterflessen houden je gehydrateerd tijdens lange dagen in het veld.

Jachtaccessoires van gerenommeerde merken

We werken alleen met gerenommeerde merken om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste kwaliteit krijgen. Zo bieden we bijvoorbeeld Garmin GPS-systemen en hondenhalsbanden aan voor de serieuze jager die zijn hond wil trainen en volgen. Onze kofferbak sluiters zijn van topkwaliteit en zorgen ervoor dat je wapen veilig en beschermd is tijdens het transport. En onze Fjällräven rugzakken zijn gemaakt van duurzame en waterafstotende materialen om je uitrusting droog en veilig te houden tijdens je jacht- of schiet avontuur.