Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Jacht gehoorbescherming

Bij Barrel and Boar vind je een ruime keuze aan gehoorbescherming van topkwaliteit voor de jachtsport en andere outdoor activiteiten. Wij bieden diverse soorten gehoorbescherming, waaronder oorkappen en oorbeschermers, van gerenommeerde merken zoals Blaser, Mauser, Peltor en MSA Sordin. Of je nu een ervaren jager bent of net begint met de jachtsport, bij ons vind je de juiste producten om je oren te beschermen tegen schadelijk geluid.

Oorbescherming voor de jachtsport

Bij het jagen kan blootstelling aan schadelijk geluid, van bijvoorbeeld het geweer, een ernstig risico vormen voor je gehoor. Daarom bieden wij een ruime keuze aan oorkappen en oorbeschermers die speciaal zijn ontworpen voor de eisen van de jachtsport. Onze gehoorbescherming is comfortabel, duurzaam en biedt effectieve demping van schadelijk geluid, zodat je kunt genieten van de jachtsport zonder je gehoor in gevaar te brengen.

Hygiënische gehoorbescherming

Bij het gebruik van gehoorbescherming is hygiëne en onderhoud belangrijk om een optimale bescherming en comfort te garanderen. Onze hygiëne kits bevatten alles wat je nodig hebt om je oorkappen of oorbeschermers te reinigen en te onderhouden, zodat je altijd kunt vertrouwen op optimale bescherming en comfort. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om je gehoorbescherming schoon en fris te houden, vooral bij intensief gebruik tijdens de jachtsport.