Blaser Shooting Stick 2.0 – Carbon 124cm/198cm

Merk: Blaser

 347,95

Direct te bestellen (1 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

Deze vernieuwde versie van Carbon Schietstok van Blaser zorgt voor veilige weidelijke schoten, ook onder moeilijke omstandigheden en zelfs op bewegend wild. Of je nu gaat bersen, deelneemt aan een drukjacht of de bergen in trekt – de Blaser Carbon Schietstok zorgt voor stabiliteit tijdens het schot. Nu kun je met het oranje koord de juiste afmeting van je geweer afstellen zodat je bij het opzetten direct je geweer kunt gebruiken.

Dankzij de draaibare “pistoolgreep” aan de voorste steun kun je je doel op honderd meter veilig blijven volgen over een breedte van 20 meter. Zonder de schietstok daarbij te verplaatsen. Dit is van onschatbare waarde bij langzaam wisselend wild dat aan het zekeren is.

Daarnaast zet Blaser nieuwe maatstaven op het gebied van gewicht, ergonomie en functionaliteit. Door  hoogwaardige materialen zoals koolstof of vezelversterkt kunststof te gebruiken, blijft het gewicht van de schietstok op slechts 985 gram. Verdeeld over de gehele schietstok is dat verwaarloosbaar.

Verder is de hoogte verstelbaar van 124 cm tot 198. Bij bestelling krijg je naast de schietstok ook een handig foudraal van Blaser om het geheel op te bergen.

Specificaties

Merk Blaser