Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Schietdoelen

Bij Barrel and Boar begrijpen we dat oefenen essentieel is om je schietvaardigheden te verbeteren. Daarom bieden wij een ruime selectie schietdoelen en accessoires van gerenommeerde merken, zoals Ram Tactical, Braun-Network en AMR Thermo Vision. Of je nu een professionele schutter of een beginner bent, onze schietdoelen en accessoires helpen je om je schiettechniek te verfijnen en je doelen te bereiken.

Diverse schietdoelen voor verschillende trainingsbehoeften

Bij Barrel and Boar vind je een schietkaarten, afplakstickers en doelstickers. Of je nu wilt oefenen op precisie, snelheid of doelherkenning, onze schietkaarten zijn geschikt voor zowel pistool- als geweerschutters. Onze schietdoelen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om heldere en duidelijke schot markeringen te bieden, zodat je je schietprestaties kunt evalueren en verbeteren.

Accessoires voor een complete schietervaring

Naast schietdoelen biedt Barrel and Boar ook een scala aan accessoires om je schietervaring te optimaliseren. We hebben afplakstickers en doelstickers om je schietdoelen langer mee te laten gaan en hergebruik te bevorderen. Met deze accessoires kun je je schietdoelen aanpassen aan je specifieke trainingsdoelen en oefensessies. Onze accessoires zijn van topmerken, zodat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van deze producten.