Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Prijs

Wildberging

Na een succesvolle jacht is het belangrijk om het geschoten wild op een juiste manier op te bergen en te transporteren. Bij Barrel and Boar bieden we een breed scala aan producten voor wildberging, waaronder kofferbaksluiters, anti-vliegennetten, wilddragers, zagen, anti-bloedtassen, weegschalen, vleeshaken en spreidhaken. We hebben producten van gerenommeerde merken zoals Proloo, Browning, Blaser en Frankonia.

Producten voor wildberging

Onze producten voor wildberging zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van jagers en om het proces van wildberging zo efficiënt mogelijk te maken. Onze kofferbaksluiters zorgen ervoor dat je auto schoon blijft tijdens het transporteren van je wild, terwijl onze anti-vliegennetten het wild beschermen tegen insecten en vuil. Onze wilddragers maken het gemakkelijk om het wild te dragen en te vervoeren.

Om het wild te verwerken, bieden we ook zagen en vleeshaken, evenals spreidhaken om het wild op te hangen en te ontweiden. Onze anti-bloedtassen zijn perfect voor het opslaan en transporteren van vlees zonder dat er bloed lekt, terwijl onze weegschalen zorgen voor een nauwkeurige meting van het gewicht van het wild.

Of je nu op zoek bent naar een wilddrager om je wild te vervoeren of naar vleeshaken en zagen om he wild te verwerken, bij Barrel and Boar hebben we de juiste producten voor je behoeften op het gebied van wildberging.

Ontdek ons wildberging assortiment

Onze wildbergingssystemen en accessoires zijn ontworpen om jagers te ondersteunen bij het op een verantwoorde en zorgvuldige manier behandelen en opslaan van hun wild. Of je nu een ervaren jager bent of net begint, wij hebben de juiste producten om je te helpen bij de wildberging.