Filter
Afdeling
Categorieën
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Blaser

Bij Barrel and Boar zijn we trots om het gerenommeerde merk Blaser te introduceren, een toonaangevende naam in de wereld van de jacht. Blaser heeft zichzelf bewezen als een icoon van innovatie en kwaliteit in jachtuitrusting, en we bieden een breed scala aan Blaser-producten, waaronder barrels, kleding en petten.

Optische perfectie voor de veeleisende jager

Bij jagen worden de hoogste eisen gesteld – aan de jagers zelf, maar ook aan hun uitrusting. Zonder technologische vooruitgang in de nauwkeurigheid van het vuurwapen, en vooral zonder eersteklas optica, zou verantwoord jagen nauwelijks mogelijk zijn. Blaser Optics, ontwikkeld met oog voor detail en precisie, vormt de ruggengraat van jachtavonturen.

Innovatieve jachtuitrusting van Blaser

Al meer dan 60 jaar ontwikkelen en produceren ze bij Blaser innovatieve jachtgeweren met een onwankelbare toewijding aan kwaliteit. Als actieve jagers vinden we inspiratie voor onze innovaties wanneer we in het veld zijn. We richten ons uitsluitend op de praktijk van de jacht om ervoor te zorgen dat onze producten aan de hoogste normen voldoen.

De Blaser productreeks in één oogopslag

Of je nu een fervent jager bent of een liefhebber van het buitenleven, onze producten worden aangedreven door de passie voor de jacht. Onze ontwikkelingen zijn geen willekeurige veranderingen; we creëren nieuwe producten om de jachtpraktijk te verbeteren en jagers te helpen slagen in hun avonturen.

Ons doel is om je eersteklas jachtuitrusting te bieden die in perfecte harmonie werkt. Het is de samenwerking van al deze elementen die de jager een kans op succes geeft.

Erfenis van innovatie en veiligheid

Blaser, opgericht in de jaren tachtig van de twintigste eeuw als resultaat van de samenwerking tussen een ingenieur en een jager, is uitgegroeid tot een wereldwijde speler op het gebied van kogel- en hagelwapens en combinatiegeweren. Deze geweren combineren moderne technologieën en klassiek vakmanschap met een duidelijke nadruk op veiligheid en trekkersystemen.

Bij Barrel and Boar zijn we er trots op om het volledige scala aan Blaser-producten aan te bieden, zodat jagers van alle niveaus kunnen profiteren van de innovatieve kracht van Blaser. Kies Blaser voor je volgende jachtavontuur en ervaar de perfecte samensmelting van traditie en vooruitgang.