Filter
Afdeling
Categorieën
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

CZ

Bij Barrel and Boar zijn we verheugd om het gerenommeerde merk Česká zbrojovka te introduceren, voorheen bekend als BRNO, een naam die synoniem staat voor technische topkwaliteit in vuurwapens. Of je nu een enthousiaste sportschutter bent of op zoek bent naar een hoogwaardig pistool en schietsport uitrusting, Barrel and Boar heeft alles wat je nodig hebt.

Topkwaliteit schietsport uitrusting

CZ, gevestigd in Tsjechië, behoort tot ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige vuurwapens voor wildbeheerders, jagers en andere outdoor schutters. Wat CZ modellen kenmerkt, is hun hoge nauwkeurigheid, uitstekende betrouwbaarheid, geavanceerde ergonomie en superieure gebruiksvriendelijkheid.

Door jagers voor jagers gemaakt

De producten van CZ zijn gemaakt door en voor jagers en schutters. Meer dan alleen hun uitgebreide ervaring en kennis gaan in de productie van deze geweren – ze leggen hun hart erin. Ze produceren vuurwapens die aan de eisen van onze klanten voldoen en rusten ze uit met de extra functies die ze willen.

Ontdek CZ bij Barrel and Boar

Barrel and Boar is jouw bestemming voor CZ-pistolen, geweren en schietsport uitrusting. Of je nu op zoek bent naar een krachtig pistool voor competitieve schietsport of een betrouwbaar geweer voor je jachtavonturen, we hebben een uitgebreide selectie van CZ-producten om aan al je behoeften te voldoen.

Bij Barrel and Boar begrijpen we de passie voor schietsport en bieden we niet alleen CZ-vuurwapens aan, maar ook accessoires, magazijnen en montage voor de schietsport. Onze schietsport winkel is jouw one-stop-bestemming voor alles wat je nodig hebt om je schietsport ervaring te verbeteren.

Kies CZ voor precisie, betrouwbaarheid en prestaties op het schietterrein. Ontdek vandaag nog waarom CZ de favoriete keuze is van schutters over de hele wereld.