Barrel and Boar

Over ons

 

Om u de beste service te geven vindt u in onze winkel voor elke tak een aparte afdeling met een eigen expert. Als klant krijgt u alle aandacht die nodig is tot u weer tevreden naar buiten gaat. Dan zijn wij ook tevreden.

Mocht een van onze collega’s met een klant in gesprek zijn, dan ontdekt u dat wachten bij Barrel and Boar best een pretje kan zijn. Neem het er even van aan onze grote tafel met een kopje koffie of een koele frisdrank. Voor de vroege bezoeker staat er dagelijks zelfs vers gebak klaar!

Jos van Alebeek

jos@barrelandboar.nl

 

Met pretogen vertelt onze manager Jos over wat hem zo aanspreekt in de jacht. “Als ik jaag dan staat de tijd even stil. Mijn focus ligt dan alleen maar op het wild en de natuur. De rest komt later wel weer. Dat is vrijheid. Waar ik oprecht van geniet en graag ook deel met vrienden.” In zijn familie is hij de enige jager. “Mijn vader nam me altijd mee naar buiten en leerde me de natuur kennen. Ik wilde alleen meer zijn dan toeschouwer. Nog meer leren over het wild en vooral ook eten wat ik schoot.”

Voor het jachtgeweer liep Jos eerst met de drijversstok. “Dat kan ik iedereen aanbevelen die van plan is de jachtcursus te volgen. Tussen de jagers in het veld leer je zoveel belangrijke dingen die je niet uit een boek kunt halen. Zoals ...

Lees verder

Edward van Schaik

edward@barrelandboar.nl

 

Zijn liefde voor de natuur bracht Edward naar de mooiste plekken in Europa. Zo bedwong hij al bergen en paden in Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Spanje, Frankrijk en Portugal maar ook dichterbij in de Belgische Ardennen. Talloze weekenden heeft hij daar doorgebracht. De Scandinavische landen hebben de meeste indruk op hem gemaakt. “Die pure wildernis is met niets te vergelijken, die onderga je gewoon”, vertelt hij.

Tijdens de King’s Trail, een 440 km lange tocht door Zweden, is Edward ’s morgens een keer wakker geworden tussen 3000 rendieren. “Dat was zo’n bijzonder moment, ik krijg er weer kippenvel van terwijl ik het vertel.” Voor een beginnende klimmer raadt hij ...

Lees verder

Gus van Helvoirt

gus@barrelandboar.nl

 

“Een autoriteit in de schietsport”, dat is wat zijn collega’s en kennissen over Gus zeggen. Zelf zal je hem die woorden niet in de mond horen nemen. Daar is hij veel te integer voor. Zijn interesse voor vuurwapens is verrassend genoeg ontstaan in Azië. “Je zou het niet zeggen maar ik heb Filipijns bloed door mijn aderen stromen. Daar heeft bijna iedereen een wapen. Toen ik op de Filipijnen woonde nam mijn oudere neef me mee naar de schietbaan. We probeerden verschillende modellen en kalibers. De microbe had me meteen te pakken.”

Zijn eerste geweer was een ....

Lees verder