Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Klein kaliber

Bij de wapenwinkel van Barrel and Boar kun je terecht voor een uitgebreide selectie van klein kaliber munitie voor schietsports wapens. Wij verkopen klein kaliber munitie van merken als: Winchester; Sellier; RWS; CCI; Eley.

Het best mogelijke schot met het juiste klein kaliber munitie

Als je schietsport met een klein kaliber wapen beoefent, is het belangrijk dat je over de best mogelijke klein kaliber munitie mogelijk kan beschikken. Schietsport draait namelijk om de kleinste marges. Door het juiste klein kaliber munitie te kiezen kun je jouw succes kansen in de schietsport verhogen.

.22 LR, het populairste klein kaliber

.22 LR, ook wel bekend als .22 Long Rifle is een populair klein kaliber dat uitermate geschikt is voor al jouw schietsport doeleinden. Dit klein kaliber patroon is klein en licht waardoor het geschikt is beginnende schutters. .22 LR is ook een relatief goedkoop klein kaliber, waardoor het geschikt is voor het intensief gebruik van een klein kaliber wapen. Om goed te worden in schietsport moet je veel oefenen, dan is het gunstig dat de klein kaliber munitie betaalbaar is.

De eigenschappen van het klein kaliber

.22 LR is klein, licht en bevat 40 grains waardoor ballistiek gezien dit klein kaliber munitie minder krachtig is dan groot kaliber munitie. Desalniettemin creëert dit klein kaliber munitie genoeg energie om het geschikt te maken voor precisie-schieten voor middellange afstanden.

Ontdek ons klein kaliber munitie assortiment

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste klein kaliber munitie die past bij jouw specifieke behoeften en wensen. Of je nu op zoek bent naar munitie voor training, competitie of andere schietsport activiteiten, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Investeer in de kwaliteit en betrouwbaarheid van klein kaliber munitie van Barrel and Boar en verhoog je schietervaring. Met onze hoogwaardige munitie kun je rekenen op nauwkeurigheid, consistentie en betrouwbare prestaties bij elke schot situatie.