Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Schietsport optiek

Tijdens het schieten zijn de juiste optiek accessoires bijna net zo belangrijk als het juiste wapen. Zo bieden wij bij Barrel and Board een breed assortiment aan optiek benodigdheden aan, zodat jij jouw schietvaardigheden kan optimaliseren. Zo heb je de keuze uit:

Richtkijkers

Een richtkijker is hét hulpmiddel wat je helpt om gerichter te schieten. De specialisten van Barrel and Boar vertellen je graag alles wat je moet weten voor het vinden van de juiste richtkijker. Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan montages en onderdelen om de richtkijker op de juiste manier te monteren op het wapen.

Wapen lasers

Ben je op zoek naar een wapen laser? Barrel and Boar heeft een uitgebreid assortiment met alleen de beste merken lasers. Om accurate schoten te lossen is het handig om middels een laser je doelwit in het vizier te krijgen. Wanneer je de lasers bij ons in de winkel aanschaft, helpen we je ook gelijk met het bevestigen.

Wapen lampen

Wil je een wapen lamp kopen? Bij Barrel and Boar heb je de keuze uit verschillende modellen van het merk Olight. De modellen kunnen op verschillende manieren aan het wapen gemonteerd worden, zodat je jouw geweer geheel naar je eigen wensen kunt optimaliseren. Hulp nodig bij het monteren? Onze specialisten helpen je graag bij het monteren van alle schietsport accessoires.

Red Dot Sights

Op zoek naar een hulpmiddel voor schieten op korte afstanden? Een red dot sight werkt op basis van een reflectie van LED, zonder dit te vergroten. Hierdoor ben je niet afhankelijk van de manier hoe je in de kijker kijkt. Wij bieden red dot kijkers van diverse merken als Holosun, Vortex en Steiner aan. Weet je niet zeker welk merk het beste bij je past? Neem contact met ons op voor advies op maat.