Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Gehoorbescherming

Bij Barrel and Boar vind je een breed assortiment aan gehoorbescherming van topkwaliteit voor de schietsport en andere outdoor activiteiten. In onze webshop bieden wij diverse soorten gehoorbescherming, waaronder oorkappen en oorbeschermers, van gerenommeerde merken zoals Blaser, Mauser, Peltor en MSA Sordin. Of je nu een ervaren schutter bent of net begint met de schietsport, bij Barrel and Boar vind je de juiste producten om je oren te beschermen tegen schadelijk geluid.

Oorbescherming voor de schietsport

Wij begrijpen hoe belangrijk gehoorbescherming is bij de schietsport. Daarom bieden wij een ruime keuze aan oorkappen en oorbeschermers die speciaal zijn ontworpen voor de eisen van de schietsport. Onze gehoorbescherming is comfortabel, duurzaam en biedt effectieve demping van schadelijk geluid, zodat je kunt genieten van de schietsport zonder je gehoor in gevaar te brengen.

Oor hygiëne

Naast oorkappen en oorbeschermers, bieden wij ook hygiëne kits aan om je gehoorbescherming schoon en fris te houden. Hygiëne is belangrijk bij het gebruik van gehoorbescherming, vooral bij intensief gebruik tijdens de schietsport. Onze hygiëne kits bevatten alles wat je nodig hebt om je oorkappen of oorbeschermers te reinigen en te onderhouden, zodat je altijd kunt vertrouwen op optimale bescherming en comfort.

Ontdek onze gehoorbescherming producten

Investeer in de beste gehoorbescherming voor jouw behoeften en geniet van een veilige en comfortabele ervaring tijdens je schietsport- en outdooractiviteiten. Bekijk ons assortiment gehoorbescherming bij Barrel and Boar en maak de juiste keuze voor jouw gehoorbescherming behoeften.