Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Schietsport schietdoelen

Bij Barrel and Boar begrijpen we dat het oefenen van je schiet skills essentieel is om je schietvaardigheden te verbeteren. Daarom bieden wij een ruime selectie schietdoelen en accessoires van gerenommeerde merken, zoals Ram Tactical, Braun-Network en AMR Thermo Vision. Of je nu een professionele schutter, een enthousiaste sportschutter of een beginner bent, onze schietdoelen en accessoires helpen je om je schiettechniek te verfijnen en je doelen te bereiken.

Verschillende soorten doelen voor uiteenlopende trainingsdoeleinden

Bij Barrel and Boar tref je een veelzijdige collectie van schietdoelen aan, ideaal voor diverse trainingsdoeleinden. Ons assortiment omvat onder meer schietkaarten, doelschijven en kogelvangsystemen in allerlei afmetingen en stijlen. Of je focus nu ligt op precisie, snelheid of het herkennen van doelen, wij bieden doelen die passen bij zowel handvuurwapen- als geweerschutters. Deze doelen zijn vervaardigd uit stevige materialen en zijn speciaal ontworpen om duidelijke schotindicaties te geven. Dit stelt je in staat om je schietvaardigheden nauwkeurig te beoordelen en te verfijnen.

Accessoires voor een volledige schietervaring

Barrel and Boar biedt naast schietdoelen ook een verscheidenheid aan accessoires om je schietbeleving te verbeteren. Ons aanbod omvat afplakstickers en target pads die de levensduur van je schietdoelen verlengen en hergebruik stimuleren. Deze accessoires stellen je in staat om je doelen af te stemmen op je specifieke trainingseisen en oefeningen. Al onze accessoires zijn afkomstig van gerenommeerde merken, wat garant staat voor de kwaliteit en levensduur van deze producten.