Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Bogen

Bij Barrel and Boar hebben we een selectie sportbogen die speciaal zijn ontworpen voor de schietsport. Of je nu een ervaren boogschutter bent of net begint met deze prachtige sport, onze sportbogen bieden precisie, kracht en betrouwbaarheid.

Verschillende soorten sportbogen

Ons assortiment sportbogen omvat compoundbogen en kruisbogen. Elk type sportboog heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen, zodat je kunt kiezen op basis van jouw persoonlijke voorkeur en doelen in de schietsport.

Compoundbogen voor de schietsport

Onze compoundbogen zijn speciaal ontworpen voor de schietsport en bieden ongeëvenaarde prestaties. Met geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpen leveren onze compoundbogen maximale snelheid, nauwkeurigheid en stabiliteit. Of je nu een ervaren boogschutter bent of net begint, onze compoundbogen helpen je om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Sportschieten met een kruisboog

Ontdek de kracht en nauwkeurigheid van een kruisboog bij Barrel and Boar. Een kruisboog biedt een unieke schietsportervaring met de combinatie van traditie en moderne technologie. Met een kruisboog kun je met precisie en gemak doelen raken, of je nu jaagt of op de schietbaan bent. Onze kruisbogen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben geavanceerde kenmerken zoals verstelbare trekkermechanismen en optische richtmiddelen.

Sportboog accessoires

In ons sportbogen assortiment vind je ook bijpassende accessoires voor je sportbogen. In het assortiment vind je bow triggers, boogschietpezen en boogschietpezen wax. Met dit soort accessoires kun je sportboog activiteiten naar een hoger niveau tillen.