Filter
Categorieën
Merk
Kaliber
Kledingmaat
Broekmaat
Schoenmaat
Kleur
Prijs

Schietsport onderdelen

Ontdek een uitgebreid assortiment schietsport onderdelen bij Barrel and Boar. Als specialist in schietsportartikelen bieden wij hoogwaardige onderdelen die de prestaties en functionaliteit van je vuurwapens verbeteren.

Wapenmagazijn

Ons assortiment wapenmagazijnen omvat verschillende capaciteiten en compatibiliteitsopties, zodat je het perfecte wapenmagazijn kunt vinden voor je specifieke wapen. We bieden wapenmagazijnen voor diverse vuurwapens, waaronder pistolen, geweren en meer. Met hun duurzame constructie en slimme ontwerp zorgen de wapenmagazijnen in ons assortiment voor een consistente toevoer van munitie, zodat je je kunt focussen op je schietprestaties.

Foregrips en pistoolgrepen voor betere precisie

Met een foregrip en/of pistoolgreep kun je een stevige grip op je wapen behouden, waardoor je nauwkeurigheid en controle toeneemt. Een foregrip en pistoolgreep helpen bij het verminderen van terugslag en het stabiliseren van je handpositie, vooral bij snelle herhaalde schoten. Foregrips en pistoolgrepen zijn geschikt voor diverse schietsportdisciplines, zoals tactische schietoefeningen, wedstrijden en zelfverdedigingssituaties.

Handguards en picatinny rails

Met een handguard kun je comfortabel en veilig je vuurwapen hanteren, terwijl het tegelijkertijd ruimte biedt voor het bevestigen van extra accessoires zoals voorste handgrepen, tactische verlichting, lasers, en andere apparatuur. Onze handguards zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en materialen, zodat je de perfecte pasvorm kunt kiezen voor jouw specifieke behoeften.

Daarnaast bieden onze picatinny-rails een gestandaardiseerd montagesysteem voor het bevestigen van diverse accessoires. Deze picatinny rails zijn compatibel met een breed scala aan optische richtmiddelen, red dot sights, bipods en andere accessoires.

Overige schietsport accessoires

In ons schietsport accessoires assortiment vind je ook producten als trekkers, buttstocks, chokes, rear sights en nog veel meer. Ontdek onze ruime selectie schietsport accessoires vandaag nog! De schietsport accessoires in ons assortiment kunnen je schietsport ervaring verbeteren.