Magpul – Bipod for Picatinny – BLK

Merk: Magpul

 199,95

Direct te bestellen (2 op voorraad)
  • Snelle levering
  • 14 dagen niet goed, geld terug

Productinformatie

Verbeter je schietervaring met de Magpul Picatinny Bipod. Deze hoogwaardige bipod is een onmisbare aanvulling op je wapenaccessoires en zal je precisie, stabiliteit en schietcomfort aanzienlijk verhogen.

Ontworpen en vervaardigd door Magpul, een naam die synoniem staat voor kwaliteit en innovatie in de wapenindustrie. De Picatinny Bipod biedt een ongeëvenaarde prestatie op het gebied van schietondersteuning. Of je nu een jager, scherpschutter of sportieve schutter bent, de bipod zal je schot naar nieuwe hoogtes tillen.

De Magpul Picatinny Bipod is gebouwd om lang mee te gaan en is gemaakt van duurzaam, met glasvezel versterkt polymeer materiaal. Dit maakt het lichtgewicht en robuust tegelijk, zodat je het gemakkelijk kunt meenemen op je avonturen zonder in te boeten aan stevigheid.

Een van de meest opvallende kenmerken van de bipod is het intuïtieve en verstelbare ontwerp. Met een druk op de knop kun je de hoogte snel aanpassen en de positie van de poten is volledig verstelbaar. Hierdoor kun je de bipod moeiteloos aanpassen aan verschillende schietomstandigheden en posities. Of je nu liggend, knielend of staand schiet, de Magpul Picatinny Bipod zorgt voor een stabiele en betrouwbare basis.

De ergonomische rubberen voetjes van het bipod bieden een uitstekende grip op verschillende oppervlakken, waardoor je een onwrikbare stabiliteit hebt bij het richten op je doelwit. Hierdoor kun je je concentreren op de perfecte opname en elimineer je ongewenste trillingen die je precisie kunnen beïnvloeden.

Dankzij het universele Picatinny-montagesysteem kan de bipod moeiteloos worden bevestigd aan een breed scala aan wapens met een Picatinny rail, waardoor het compatibel is met de meeste moderne geweren en aanpasbaar is aan je individuele behoeften.

De verlengstukken van de poten schuiven en vergrendelen veilig met een druk op de knop op een van de zeven vergrendelingspennen met een halve inch tussenruimte. De poten verlengen 3,5 inch, van 6,8″ tot 10,3″. Een exclusieve totale kantelhoek van 50° en een totale panhoek van 40° worden bediend met een handschoenvriendelijke, gekartelde, gereedschapsloze vergrendelknop voor de tweepoot die zich tussen de verlengde poten bevindt. Het heeft ook de exclusieve mogelijkheid om de pan te vergrendelen op 0° met behoud van volledige kantelfunctionaliteit.

Opgevouwen passen de gestroomlijnde behuizing en poten netjes onder de loop en zijn ze net iets minder dan 2,3″ diep en 3,3″ breed. Geanodiseerde oppervlakken en nauwe precisietoleranties beperken piepen en rammelen.

Specificaties

Merk Magpul