Fjällräven

Bij Barrel & Boar zijn we trots om het bekroonde merk Fjällräven in ons assortiment te hebben, met de focus op hoogwaardige outdoor kleding, rugzakken, jassen en accessoires. Fjällräven, afkomstig uit het schilderachtige stadje Örnsjöldsvik in Zweden, weerspiegelt de essentie van de natuur en outdoor avonturen. Het merk is toegewijd aan het maken van producten die zowel functioneel als duurzaam zijn, en dat is te zien in alles wat ze doen.

 

Een Merk met een Missie

De missie van Fjällräven is om meer mensen te inspireren om de natuur te verkennen en ervan te genieten. Ze willen dat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt in de natuur, zowel nu als in de toekomst. De producten van Fjällräven zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en functionaliteit, zodat ze generaties lang meegaan en je vergezellen tijdens je meest onvergetelijke avonturen.

Bekijk alles van Fjällräven

Official reseller

Wij zijn een officieel reseller van Fjällräven

De Filosofie van Fjällräven

Bij Fjällräven draait alles om eenvoud, praktische toepasbaarheid en respect voor het milieu. Ze ontwikkelen functionele, duurzame en tijdloze outdoor kleding en uitrusting die is ontworpen om de natuur toegankelijker te maken voor iedereen. Het is een Zweedse benadering van het buitenleven, gekenmerkt door hoogwaardige materialen en een diepgaand begrip van de natuurlijke omgeving.

Natuurlijke Materialen en Innovatie

Fjällräven gebruikt de beste materialen, zoals wol, katoen en dons, om ervoor te zorgen dat hun producten bestand zijn tegen de zwaarste omstandigheden. Ze streven ernaar om materialen te ontwikkelen die de natuur respecteren en minimale impact hebben. Of het nu gaat om gerecyclede en biologische materialen of PFC-vrije impregnatie, Fjällräven staat bekend om hun toewijding aan duurzame oplossingen.

Een Toekomst Gericht op Natuurbescherming

Bij Fjällräven begrijpen ze dat hun toekomst en die van de natuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom blijven ze streven naar innovatieve en duurzame oplossingen. Hun betrokkenheid bij het behoud van de natuur is diepgeworteld in alles wat ze doen.

Kies Fjällräven bij Barrel & Boar voor outdoor kleding, rugzakken en outdoor uitrusting die de schoonheid van de natuur weerspiegelen en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Samen zorgen we ervoor dat de natuur altijd in ons hart blijft.

Bekijk alles van Fjällräven